Arnautović napustio reprezentaciju i pobegao u kafanu: Džeko ga je uhvatio pod svoje, uz narodnjake i alkohol dočekali jutro!
Foto: Profimedia

nije mu do fudbala

Arnautović napustio reprezentaciju i pobegao u kafanu: Džeko ga je uhvatio pod svoje, uz narodnjake i alkohol dočekali jutro!

Tražili su komentar zašto je Arnautović "lumpovao" po Sarajevu do ranog jutra

Objavljeno:

Austrijski napadač Marko Arnautović nije otputovao sa ostatkom ekipe u Beč nakon utakmice protiv Bosne i Hercegovine u Zenici.

Fudbaler Vest Hema se u društvu Edina Džeka zabavljao do ranih jutarnjih sati u glavnom gradu Sarajevu, a austrijski mediji su po dolasku fudbalera u Beč tražili komentar selektora Franka Fode.

Tražili su komentar zašto je Arnautović "lumpovao" po Sarajevu do ranog jutra.

Marko Arnautović i Edin Džeko u noćnom provodu
Marko Arnautović i Edin Džeko u noćnom provodu foto: Printscreen / Instagram

- Nakon utakmice imali smo lekarske preglede i svi su bili u redu. Neki igrači su dobili slobodno i jutarnjim letom su trebali da se vrate na željene destinacije, dok su drugi došli direktnim letom za Beč - rekao je Foda, te je dodao:

- Marko nije bilo s nama u hotelu i više nije imao obaveza. Ima dovoljno godina i zna šta radi. Odrastao je i zna šta je za njega najbolje. Je li ružna slika da slavi nakon poraza? To morate pitati njega - rekao je Foda.

Austrijanci sada čekaju komentar Arnautovića koji je očigledno uživao u društvu bosanskog dijamanta sa kojim se poznaje još iz Engleske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.