Plasman na EP je za Bunju, bez njega ovog uspeha ne bi bilo! Đorović je sve što je uradio s Orlićima posvetio prerano preminulom Bunjevčeviću!
Foto: Nebojša Mandić

Divan gest

Plasman na EP je za Bunju, bez njega ovog uspeha ne bi bilo! Đorović je sve što je uradio s Orlićima posvetio prerano preminulom Bunjevčeviću!

Selektor mlade reprezentacije Srbije u trenucima najvećeg slavlja nije zaboravio svog velikog prijatelja koji nas je nažalost napustio prerano

Objavljeno:

Mlada reprezentacija Srbije je u utorak savladala Rusiju i tako zabeležila osmu pobedu iz osam mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, te time takoreći obezbedila plasman na završni turnir.

Ostala je još samo teorija da "orlići" ne odu na EURO, a selektor Srbije, Goran Đorović, je trijumf u gostima i plasman na završnu smotru posvetio prerano preminulom bivšem sportskom direktoru FSS- i bivšem fudbaleru Goranu Bunjevčeviću.

- Ovu pobedu, verujem i plasman na Evropsko prvenstvo, jer ostala je samo teorija, posvećujemo pokojnom Goranu Bunjevčeviću, velikom čoveku i sjajnom direktoru, osobi koja će zauvek biti u našim srcima. U njemu smo od prvog dana imali veliku podršku i zajedno smo mnogo toga prošli. Ovog uspeha ne bi bilo bez njega koji nas je doveo i omogućio da se danas svi radujemo - rekao je Đorović.

Prerano preminuli bivši fudbaler i sportski direktor FSS-a Goran Bunjevčević
Prerano preminuli bivši fudbaler i sportski direktor FSS-a Goran Bunjevčević foto: News1

Selektor igrača Srbije do 21 godine je pohvalio svoje izabranike za novu dobru igru i ponašanje tokom čitavih kvalifikacija.

- Čestitke momcima, pokazali su kako se bori za dres Srbije, i ne samo u ovom meču, već tokom celih kvalifikacija pokazali su timski i individualni duh, karakter vredan velikih rezultata. Za njih nema izgubljene lopte, duela, spremni su da padnu i odmah se dignu, da se bore do poslednjeg daha. Tako je bilo i sada kada su se vratili iz minusa. Odigrali smo dobru utakmicu protiv velikog protivnika.

Na kraju je ipak pozvao na oprez u preostala dva meča, jer ne bi valjalo igrati se i sa plasmanom i sa reputacijom.

- Želimo do kraja da budemo na visini zadatka, ja kažem uvek u skladu sa zahtevima koje traži dres Srbije. Svako ko obuče ovaj dres mora biti svestan njegove težine, a ovi momci to znaju. Zato se i raduju - poručio je Đorović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.