Puče nova tikva u reprezentaciji! Još jedan igrač udario na selektora: Krstajić nije hteo ni da mi kaže da ne idem u Rusiju!
Foto: Dado Đilas

Niz se nastavlja

Puče nova tikva u reprezentaciji! Još jedan igrač udario na selektora: Krstajić nije hteo ni da mi kaže da ne idem u Rusiju!

Novi srpski fudbaler je progovorio o odnosu sa selektorom kojim je nezadovoljan

Objavljeno: 10:06h

Nije se još ni stišala buka oko sukoba Luke Milivojevića i Matije Nastasića sa selektorom Mladenom Krstajićem, koji su između ostalog i poručili da neće igrati za reprezentaciju dok je on šef stručnog štaba, a sada je još jedan igrač odlučio da progovori.

Mijat Gaćinović, momak koga je cela Srbija videla kao sigurnog putnika na Svetsko prvenstvo u Rusiji, a na kome se nije na kraju našao, iako je igrao takoreći redovno u kvalifikacijama, rešio je da otvori dušu o tome šta se dešavalo tokom okupljanja u Staroj Pazovi na pripremama za Mundijal i uoči saopštavanja konačnog spiska igrača.

Mijat Gaćinović je postigao i dva gola u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo
Mijat Gaćinović je postigao i dva gola u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo foto: Reuters

Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta je za nemačke medije ispričao da selektor uopšte nije pričao s njim kada je doneo odluku da ga ne vodi u Rusiju, već da mu je to saopštio tim-menadžer.

- Nisam očekivao takvu Krstajićevu odluku. Svi su mislili da sigurno idem na Mundijal. Često sam igrao u kvalifikacijama i bio sam dobar. Mislim da sam zaslužio da idem u Rusiju. Ali tako je odlučeno, šta sam ja mogao da promenim? - kazao je u opširnom intervjuu Gaćinović za list "Frankfurter" i dodao da mu odluku nije saopštio selektor.

Mijat Gaćinović je rekao da mu selektor nije ni saopštio odluku da ga ne vodi na Mundijal
Mijat Gaćinović je rekao da mu selektor nije ni saopštio odluku da ga ne vodi na Mundijal foto: EPA/Armando Babani

- Niko nije direktno pričao sa mnom zašto je to bilo tako. Još tri igrača su tada precrtana i odluku nam je samo saopštio tim menadžer. Krstajić nam ništa nije rekao - otkrio je Gaćinović.

Zbog toga je morao da ide i na duži odmor.

- Nikada nisam imao toliko dugu pauzu preko leta. Da budem iskren, trebala mi je. Posle toga sam počeo da treniram u dogovoru sa trenerima iz kluba, vratio sam se u Frankfurt i bio sam spreman za novu sezonu - kazao je Gaćinović.

Mijat Gaćinović u dresu srpske reprezentacije
Mijat Gaćinović u dresu srpske reprezentacije foto: Fonet/FSS

Gaćinović se našao na spisku reprezentacije za početak takmičenja u Ligi nacija, ali se zbog navodne "povrede" nije odazvao, odnosno, nije došao na okupljanje.

Sada bi opet neke stvari mogle da izgledaju malo jasnije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.