Šta ga briga: Igra u četvtoj ligi, a zarađuje 3 miliona!
Foto: Fonet

ne interesuje ga

Šta ga briga: Igra u četvtoj ligi, a zarađuje 3 miliona!

Neverovatan sunovrat u karijeri ovog igrača...

Objavljeno:

Fudbaler Olimpika iz Marseja Ajmen Abdenur kojem je poslednjih godina karijera u značajnom padu, sada nastupa u četvroj ligi Francuske.

Kada je Otamendi napustio Valensiju 2015. godine za ogroman novac, tim sa Mestalje je odmah reagovao i doveo Tunižanina za 22 miliona. Prve sezone je bio sasvim solidan, ali je kasnije prvo izgubio mesto u prvoj postavi, a kasnije i na klupi.

Usledio je logičan pozet, povratak u Francusku. Olimpik ga je kupio, ali se ni tamo nije naigrao, pošto je zapisao samo 499. minuta.

Ove sezone kada je ekipa iz Marseja objavila tim za Ligu Evrope bez njegovog imena svima je bilo jasno da za njega više nema mesta. Naravno, sada se postavlja pitanje zašto ga još uvek trpe? Njega su molili da ode iz kluba ali on nije želeo.

Vrhunac situacije bilo je njegovo igranje u četvrtoj ligi. Pošto nije napustio tim, a za njega nema mesta u njemu, ovog vikenda je nastupio za B tim Olimpika iz Marseja protiv Jera. Inače to je četvrti rang takmičenja u Francuskoj.

Izgleda da Abdenur nema ništa protiv da igra u četvrtom rangu takmičenja sve dok na njegov račun legne 2.700.000 evra...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.