Enakeov izlet u srpskoj policijskoj stanici: Kolega, dođi 'vamo, ovaj je iz Partizana!
Foto: Starsport©

CARSKI

Enakeov izlet u srpskoj policijskoj stanici: Kolega, dođi 'vamo, ovaj je iz Partizana!

Sve je otkrio u razgovoru sa rumunskim medijima...

Objavljeno:

Povodom utakmice između Srbije i Rumunije u ponedeljak uveče, mediji iz ove komšijske zemlje pričali su sa Gabrijelom Enakeom iz Partizana o životu u našoj zemlji, o problemima koje ima u klubu iz Humske otkako je Miroslav Đukić otišao, kao i o još mnogo toga.

Najinteresantniji deo intervjua definitivno je anegdota iz jedne srpske policijske stanice, gde je Enake otišao da završi neke administrativne obaveze...

- Narod u Srbiji je podeljen na dva dela, neki su partizanovci, drugi zvezdaši. Bio sam jednom prilikom na šalteru u policiji. Kada je policajac čuo da sam iz Partizana, pozvao je svog kolegu da dođe – ‘vidi, on je iz Partizana, ti pričaš sa njim’. Ali, nisam imao problema, ljudi se u Srbiji dobro ophode prema svima - rekao je Enake.

Gabrijel Enake
Gabrijel Enake foto: Starsport©

Rumun je kao problem u Partizanu istakao to što je stigao novi trener Zoran Mirković i da je potrebno vreme da se prilagodi njegovom sistemu rada.

- Novi trener je igrao u Italiji i mnogo pažnje posvećuje defanzivi. Kaže mi da ne idem mnogo napred, da moram da budem oprezan u odbrani. Naravno, napred svi imaju slobodu - istakao je Rumun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.