Bjeković otkriva: Ko tera Ramadanijeve igrače iz reprezentacije?
Foto: Beta/Branislav Božić

razjasnio

Bjeković otkriva: Ko tera Ramadanijeve igrače iz reprezentacije?

Bivši čelnik crno-belih otvoreno o svemu...

Objavljeno:

Mnogo se priča o fudbalskoj reprezentaciji Srbije i nekim ružnim stvarima koje su je okruživale u poslednje vreme. Svađa na Mundijalu u svlačionici pred meč sa Brazilom, o čemu je SAMO Espreso.co.rs pisao, optužbe direktno iz stručnog štaba (čitaj Obradović) da menadžeri sastavljaju tim, razne izjave fudbalera (Milivojevića i Nastasića) protiv Mladena Krstajića i njegovih metoda vođenja nacionalnog tima, a sada se povodom svega toga javio jedan od čelnika Saveza Nenad Bjeković.

Prvi je optužbe protiv albanskog fudbalskog menadžera Falija Ramadanija izneo pomoćni trener u reprezentaciji Milan Obradović. On tvrdi da je Milivojević u saradnji sa Ramadanijem pokušao da izvrši puč u državnom timu Srbije, i to usred Mundijala u Rusiji. Navodno je vrbovao i neke od reprezentativaca nudeći im sigurno mesto među "orlovima" ako postanu njegovi klijenti.

- Čitavu ovu situaciju sa dvojicom nezadovoljnih igrača ne bi trebalo dizati na taj nivo. Uvek je bilo i biće nekih Falija Ramadanija. Uvek će se buniti neki menadžeri ili klubovi kad njihove igrače ne pozivate. Ali ne bi trebalo ovo pretvoriti u lov na veštice. Nema blage veze s istinom da bilo ko bira igrače na osnovu toga ko im je menadžer - kaže popularni Bjeka za Informer i nastavlja.

Nenad Bjeković
Nenad Bjeković foto: Dado Đilas

- Luka jeste imao sastanak sa selektorom i stručnim štabom. Rekli su jedni drugima šta su imali, ali nisam bio prisutan pa nije korektno da sad parafraziram ono što su meni rekli. Kao što smatram da je neozbiljno i nekorektno da se o svemu tome govori za medije. Ako imaš nešto da kažeš, da izneseš neke zamerke, zna se gde se govori i kada. Sigurno ne u trenutku kad nam počinje novi takmičarski ciklus - dodao je.

Osvrnuo se i na ceo slučaj sa Matijom Nastasićem.

- Nastasić je rekao da ga niko nije zvao iz stručnog štaba, ali ja imam informaciju da je nekoliko puta pozivan i da je s njim razgovarano. Sve u svemu, trebalo bi da prestanemo da razmišljamo o svemu tome i da se stavi tačka na čitavu priču. Oni su igrači reprezentacije Srbije i nisu otpisani, ni precrtani. Ako budu ponovo potrebni selektoru, biće pozvani - razjasnio je Bjeković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.