Panenka, rabona, golčina iz slobodnjaka i za kraj malo rvanja?! Igrači za ceo život ne izvedu ono što je Suarez za jedan meč! (VIDEO)
Foto: Reuters

to može samo on

Panenka, rabona, golčina iz slobodnjaka i za kraj malo rvanja?! Igrači za ceo život ne izvedu ono što je Suarez za jedan meč! (VIDEO)

Igrač Barselone u potpunosti obeležio meč

Objavljeno:

Reprezentacije Urugvaja i Meksika su se sastali u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u Hjustonu u Sjedinjenim Američkim Državama, a Urusi su slavili rezultatom 4:1.

Naravno, ovaj, kao ni ostali mečevi ove reprezentacije, nisu mogli da prođu bez prve zvezde tima Luisa Suareza u centru pažnje.

Igrač Barselone je u potpunosti obeležio ovaj susret. Prvo je u 29. minutu rvačkim zahvatom oborio veznjaka ekipe iz Srednje Amerike Džonatana dos Santosa, a onda, tri minuta kasnije dao vrhunski gol iz slobodnog udarca.

U 42. je ponovo bio u centru pažnje kada je dao postigao pogodak iz penala panenkom, koji je takođe on izborio (možete misliti kako).

To nije bilo sve što se ticalo njega i Urugvaja na ovoj utakmici, pa je u 59. minutu asistirao svom saigraču Gastonu Pereiru ni manje ni više nego rabonom.

Prvi pogodak za Urugvaj postigao je Joze Himenez u 21, a jedini gol za Meksiko postigao je Raul Himenez u 25. minutu sa bele tačke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.