Rekordni transfer kluba: Srbin prešao u premijerligaša!
Foto: Reuters

Pre toga će na kaljenje

Rekordni transfer kluba: Srbin prešao u premijerligaša!

Na vreme su kaparisali jednog od najvećih srpskih talenata

Objavljeno: 11:50h

Retki su direktni transferi srpskih fudbalera u klubove iz Premijer lige, pogotovo ako to nisu Crvena zvezda i Partizana, a naročito višemilionski.

Međutim, to je pošlo za rukom Voždovcu koji je svog najboljeg i najtalentovanijeg igrača Filipa Stuparevića prodao Votfordu za 3 miliona evra, prenosi "Sportski žurnal".

Tačnije, transfer je dogovoren, a biće realizovan 1. januara 2019. godine čim bude počeo zimski prelazni rok, pošto je letnji odavno završen, pišu italijanski mediji.

Filip Stuparević se seli u Premijer ligu
Filip Stuparević se seli u Premijer ligu foto: Reuters

Kako se navodi na Apeninima, sve to je plan premijerligaša koji je želeo da pobedi konkurenciju u borbi za potpis jednog od najtalentovanijih srpskih fudbalera, ali sa željom da ga ne priključe odmah ekipi, već da ga najpre ustupe Udinezeu na kaljenje.

Međutim, to ne mora da znači i da će se dogoditi, mada je sasvim očekivano, jer teško da bi Stuparević odmah uspeo da dobije radnu dozvolu u Engleskoj, pa je logično da zaigra najpre u nekoj drugoj jačoj ligi, a Udineze se nameće kao logičan izbor, jer je vlasnik oba kluba porodica Poco.

Mladi reprezentativac će potpisati ugovor na četiri godine.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.