Kolarov iskreno: Atmosfera nije sjajna zato i ne očekujem mnogo navijača protiv Rumunije!
Foto: Beta/Branislav Božić

Zna šta ga čeka

Kolarov iskreno: Atmosfera nije sjajna zato i ne očekujem mnogo navijača protiv Rumunije!

Kapiten naše reprezentacije je sumirao da usled svih dešavanja oko nacionalnog tima ne može se očekivati da će "orlovi" imati veliku podršku u Humskoj

Objavljeno: 10:43h

Srpski fudbaleri su pobedom nad Litvanijom startovali u novoformiranom takmičenju Liga nacija.

- Imali smo utakmicu u nogama, trebalo je lagano da je privedemo kraju. Trebalo je da zatvorimo sa 2:0 ili 3:0. Pričali smo posle u svlačionici i ne smemo da dovodimo u pitanje pobedu protiv ovakve ekipe - rekao je Aleksandar Kolarov posle utakmice.

Neka nova Španija sa Luisom Enrikeom na klupi, bez Đerara Pikea, Davida Silve i Andresa Inijeste. Kec i dvojka poravnati na 2,75. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Engleska – Španija.

Bez obzira na uspešan start, kapiten smatra da će u narednom meču koji Srbija igra u ponedeljak protiv Rumunije na stadionu Partizana biti mali odziv navijača.

Aleksandar Kolarov u duelu sa igračem Litvanije
Aleksandar Kolarov u duelu sa igračem Litvanije foto: EPA / Toms Kalnins

Razlog za to vidi u svim dešavanjima oko nacionalnog tima posle Svetskog prvenstva, oko svađe selektora sa pojedinim igračima i prepucavanjima preko medija.

- Iskreno, nije da se plašim, skoro sam siguran da neće biti mnogo ljudi... Ne znam, nadam se da će doći dosta navijača, ali iskreno mislim da će ih biti malo. Atmosfera nije sjajna, naročito oko reprezentacije, što se odražava na posetu. Treba biti iskren - poručio je kapiten.

Aleksandar Kolarov zna da atmosfera oko reprezentacije nije sjajna
Aleksandar Kolarov zna da atmosfera oko reprezentacije nije sjajna foto: Reuters

Kako je sam rekao, on neće nikoga da poziva da dođe na meč, već da će doći samo oni koji kao i on osećaju srpsku reprezentaciju.

- Ne treba ja nikoga da pozivam, ko se oseća da treba da dođe da da punu podršku, neka dođe. Ko ne oseća i ko ima nešto protiv ovog ili onog, ko je selektor, ko treba da igra, ko ne treba da igra... Opet, navijač plati kartu i može da radi šta hoće. Ja za reprezentaciju igram srcem, ni iz kog drugog razloga, i tako će biti dok god budem mogao i tako se budem osećao. Neka svako ko se tako oseća dođe, ko se ne oseća neka gleda preko tv-a.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.