Hoćete li da i on zaigra za Crnu Goru?! Srbijo, nemoj da zaboraviš još jednog odličnog desnog beka!
Foto: Printscreen/Youtube

apel za čelnike saveza!

Hoćete li da i on zaigra za Crnu Goru?! Srbijo, nemoj da zaboraviš još jednog odličnog desnog beka!

Kao i Filip Stojković, igrao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, i to sa gotovo istim uspehom

Objavljeno:

Srbijo, nemoj da se ponovi Filip Stojković. S obzirom na to da je reprezentacija Srbije posle Baneta Ivanovića ostala bez pouzdane opcije na desnom beku, neko mora da se okrene rešavanju problema na toj poziciji.

Sada su tu Antonio Rukavina (Astana) i Milan Gajić (Bordo, u kom se nije naigrao), a selektor(i) je odlučio da ne pozove novog igrača Đenove Ivana Lakićevića, zvanog Mogli, koji je prethodnih sezona više nego uspešno branio boje Vojvodine, čiji je povremeno bio i kapiten.

Nastupao je, poput Filipa Stojkovića, za mlađe kategorije Crvene zvezde, bio kapiten generacije 93. za koju su nastupali Srđan Mijailović i aktuelni reprezentativac Uroš Spajić, odakle je prešao u Donji Srem, te naposletku preko Vojvodine došao do Đenove.

Za Đenovu na dva meča nije skupio nijedan minut, jer na poziciji krilnog beka (Đenovljani nastupaju u 3-5-2 formaciji) prednost po desnoj strani za sada ima Darko Lazović, ali do kraja ove sezone će zasigurno pokazati svoje kvalitete u Seriji A.

Kada se to desi, ukoliko ga mi ne zovemo, vrlo lako bi to mogao da uradi neko iz komšiluka, što ne i Crna Gora (?!), pošto je jasno da svako u svom porodičnom stablu može da pronađe povezanost sa BiH, Crnom Gorom, Slovenijom ili Makedonijom...

Bilo kako bilo, nemojte da nam se ponovi novi Filip Stojković... Stoga, imajte u vidu ovog momka, pratite ga kako nastupa u Seriji A kada dobije priliku. Sigurno će biti šta da se vidi!

BONUS VIDEO: Nikola Milenković izjava pred polazak u Litvaniju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.