Selektor lupio i ostao živ, svi mu se podsmevaju zbog ispale: Prijović je borben, ali ne daje golove?!
Foto: Dado Đilas

Ne radi im skauting

Selektor lupio i ostao živ, svi mu se podsmevaju zbog ispale: Prijović je borben, ali ne daje golove?!

Nema sumnje da je ovo sada još samo jedan motiv više za našeg napadača

Objavljeno: 14:32h

Fudbalere Srbije na početku takmičenja u Ligi nacija očekuju utakmice protiv Litvanije u gostima i potom sa Rumunijom u Beogradu, a ako je suditi po izjavama koje je dao rumunski selektor Kozmin Kontra, naš tim izgleda ne bi trebalo da brine protiv jednog od najvećih rivala za prvo mesto.

Mediji u susednoj nam državi bili su prilično šokirani kada su čuli izjavu Kontre, koji izgleda sa svojim pomoćnicima i nije baš najbolje upoznat sa kvalitetima pojedinih srpskih igrača.

Uprkos sukobima selektora sa nekim bitnim igračima u timu, Srbija je veliki favorit sa kvotom 1,53 na dvojku. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu između Litvanije i Srbije.

Kozmin Kontra je lupio i ostao živ
Kozmin Kontra je lupio i ostao živ foto: AP

Tako po njemu naš Aleksandar Prijović i nije baš neki ubojiti napadač, iako je do sada u sezoni postigao već postigao 5 golova u kvalifikacijama za Ligu šampiona ovog leta, a prošle sezone bio prvi strelac Grčke sa 19 golova?!

- Prijović je borben igrač, iako nije imao velike brojke - rekao je Kontra u gostovanju na jednoj televiziji i time izazvao čuđenje među medijima, koji su se javno zapitali koga je to njihov selektor skautirao za utakmicu koja ga očekuje.

Aleksandar Prijović je sada dobio motiv više
Aleksandar Prijović je sada dobio motiv više foto: Dado Đilas

Susret između Srbije i Rumunije igra se u ponedeljak na stadionu Partizana, dok u petak od 20.45 naša reprezentacija igra u Viljnusu protiv Litvanije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.