Nastasić nastavlja rat sa Krstajićem: To što je uradio je baš podlo!
Foto: Dado Đilas

udar na selektora

Nastasić nastavlja rat sa Krstajićem: To što je uradio je baš podlo!

Ne smiruju se strasti u srpskom fudbalu

Objavljeno:

Delovalo je da jedini Luka Milivojević ima hrabrosti da kaže šta misli o sadašnjem selektoru, ali na iznenađenje svih Matija Nastasić je pokazao da se ne plaši da iznese svoje mišljene i da otvoreno kaže kako ne podržava Mladena Krstajića.

Štoper nemačkog Šalkea izjavio je da ne želi da igra za fudbalsku reprezentaciju Srbije dok je na poziciji selekora Mladen Krstajić. Nemačke medije je zainteresovala Nastasićeva priča, a usledio je novi iskreni odogovr nekadašnjeg fubalera Partizana.

- Za svakog igrača je učešće na Svetskom prvenstvu ostvarenje sna. I onda kada ne žele čak ni da vam kažu razlog zašto ste precrtani. A nije povreda bila u pitanju. To je podlo - rekao je 25-godišnji štoper Šalkea.

Zanimljivo da Nastasić ima dosta zajedničkog sa selektorom Srbije, obojica su štoperi, i jedan i drugi su počeli u Partizanu, a proslavili se u Šalkeu. Ipak, Mladen Krstajić nije udostojio Nastasića poziva i objašnjenja zašto se nije našao na Mundijalu.

- Krstajić se nije udostojio ni da me pozove. To me je još više razočaralo od njega. Prebacio je komunikaciju na pomoćnika u stručnom štabu. Sa njim sam pričao. Moje odustajanje od reprezentacije ne treba shvatati kao povlačenje. Nisam rekao da nikada više neću igrati za nacionalni tim. Samo dok je Krsatjić tu. Sačekajmo da vidimo šta će se dešavati u budućnosti - zaključio je Matija Nastasić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.