Bliži se kraj za Ilieva na mestu sportskog direktora! Menja ga najveća živa legenda Partizana?
Foto: Filip Plavčić

DA li je to - to?

Bliži se kraj za Ilieva na mestu sportskog direktora! Menja ga najveća živa legenda Partizana?

- Daj da na kraju sezone vidimo da li treba da se ostaje ili odlazi - rekao je u julu, ali od tada su se neke stvari promenile, bar kada je javnost u pitanju

Objavljeno:

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev mogao bi na kraju sezone da ostane bez svog radnog mesta, navodno zbog loših poslova ovog i prošlog leta, a tu se pre svih misli na Sejdubu Sumu i Ognjena Ožegovića.

Uprava kluba stavila je rad prvog operativca crno-belih na posebnu proveru jer nije zadovoljna kako je odrađen prelazni rok. Po svemu sudeći, naslednik Ilieva će na kraju sezone biti legendarni Saša Ilić.

Iliev je ove sezone doveo Rikarda Gomeša kao slobodnog igrača iz prvaka druge lige Portugala Nasionala, Nemanju Nikolića iz subotičkog Spartaka za 300.000 evra i procente od naredne prodaje, kao i Gorana Zakarića iz sarajevskog Željezničara za 150.000 evra. Španac Mark Valijente stigao je na preporuku bivšeg trenera Miroslava Đukića, a Aleksandar Ščekić na nagovor sadašnjeg šefa Zorana Mirkovića. Povratnik Milan Smiljanić se dogovorio sa upravom. I tu se krug pojačanja za crno-bele završava.

Krajem jula Iliev je rekao:

- Daj da na kraju sezone vidimo da li treba da se ostaje ili odlazi. Posle velikih rezultata može da se podnese da se jedne godine ne osvoji titula, ali za dve godine bez titule, smatram da prevashodno ja treba da snosim odgovornost - rekao je sportski direktor na promociji jednog od igrača na početku ove takmičarske godine.

BONUS VIDEO: Espreso intervju: Uroš Trifunović

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.