Milivojević ponovo opleo po selektoru Srbije: On laže i izmišlja, a nije znao ni ko će da igra protiv Brazila!
Foto: Reuters

NIJE GA ŠTEDEO

Milivojević ponovo opleo po selektoru Srbije: On laže i izmišlja, a nije znao ni ko će da igra protiv Brazila!

Šta vi kažete na nove reči Luke Milivojevića?

Objavljeno:

Posle izjave Matije Nastasića da neće igrati za reprezentaciju Srbije sve dok je Mladen Krstajić na njenom čelu, pojavila se i objava Luke Milivojevića na Instagramu kojom je žestoko, najžešće do sada uputio kritike na račun rada FSS.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

Povodom teških izmišljotina i laži od strane selektora i pomoćnika vezanih za mene osetio sam potrebu da se javno oglasim. Teško je išta reći kad o vama takve lazi iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku.Sujeta ? Ili možda nešto drugo ??? Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na SP . Dan posle utakmice sa svajcarskom na poziv selektora dosao sam na sastanak gde je bio ceo stručni štab rekao sam svima u LICE šta sam imao ,o taktici i samom toku utakmice protiv švajcarske. Isti dan smo mi igrači napravili sastanak u vezi poraza od švajcarske gde sam ih obavestio o mom sastanku sa stručnim stabom.Moram reći da smo svi bili samokritični i iznosili svoja mišljenja o porazu i šta je moglo bolje . Posle tog poraza ništa nije bilo isto. Nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom nas 10-tak igrača koji smo najviše igrali do tada napravili smo sastanak sa selektorom a povod je bio što selektor nije uigravao ekipu za Brazil ,samim tim nismo znali ni tim koji treba da pocne utakmicu što je bio presedan ,tim smo saznali bukvalno nekoliko sati pred utakmicu ! Zelim da potvrdim reci svojih saigraca da je atmosfera medju nama igracima na SP. bila fenomenalna I da bilo kakvih sukoba i problema unutar ekipe nije bilo. Zelim saigracima puno srece i uspeha u ligi nacija. Najveca cast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju ali u ovakvim okolnostima je bolje sto ne saradjujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži. Nisam imao nameru da se oglasavam jer su ovo stvari koje se drze unutar tima ali posto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam resio da sa svima vama podelim istinu i činjenice !

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on

- Povodom teških izmišljotina i laži od strane selektora i pomoćnika vezanih za mene osetio sam potrebu da se javno oglasim.Teško je išta reći kad o vama takve laži iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku. Sujeta? Ili možda nešto drugo ??? Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na SP. Dan posle utakmice sa Švajcarskom na poziv selektora došao sam na sastanak gde je bio ceo stručni štab, rekao sam svima u LICE šta sam imao, o taktici i samom toku utakmice protiv Švajcarske. Isti dan smo mi igrači napravili sastanak u vezi poraza od švajcarske gde sam ih obavestio o mom sastanku sa stručnim stabom.Moram reći da smo svi bili samokritični i iznosili svoja mišljenja o porazu i šta je moglo bolje .Posle tog poraza ništa nije bilo isto. Nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom nas 10-tak igrača koji smo najviše igrali do tada napravili smo sastanak sa selektorom a povod je bio što selektor nije uigravao ekipu za Brazil, samim tim nismo znali ni tim koji treba da počne utakmicu što je bio presedan, tim smo saznali bukvalno nekoliko sati pred utakmicu - istakao je Milivojević pa nastavio:

- Želim da potvrdim reči svojih saigrača da je atmosfera među nama igračima na SP bila fenomenalna i da bilo kakvih sukoba i problema unutar ekipe nije bilo. Želim saigračima puno sreće i uspeha u Ligi nacija. Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži. Nisam imao nameru da se oglašavam jer su ovo stvari koje se drže unutar tima. ali pošto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam rešio da sa svima vama podelim istinu i činjenice -napisao je Milivojević na svom instagram profilu.

Šta vi kažete na nove reči Luke Milivojevića?

BONUS VIDEO Espreso intervju: Uroš Trifunović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.