UEFA pronašla četiri prekršaja: Poznato je kakva kazna očekuje Zvezdu posle meča sa Salcburgom
Foto: Espreso.co.rs

POSTUPAK UEFA

UEFA pronašla četiri prekršaja: Poznato je kakva kazna očekuje Zvezdu posle meča sa Salcburgom

Delegati UEFA retko kada imaju milosti, ali...

Objavljeno:

UEFA je ponovo pokrenula postupak protiv Crvene zvezde zbog ulaska navijača na teren posle meča sa Salcburgom u Austriji.

Sa nestrpljenjem se u Ljutice Bogdana čeka 7. septembar kada zaseda Disciplinska komisija UEFA koja će razmotriti slučaj. Prema ranijim pisanjima u medijima, publici će biti dozvoljeno da prisustvuje mečevima Crvene zvezde u Ligi šampiona pa se stoga očekuje da klub plati samo novčanu kaznu.

Prednost Crvene zvezde mogla bi da bude to što su i ranije veći klubovi od srpskog šampiona kao što su Barselona, Lion, Totenhem i Seltik čiji su navijači u trenucima slavlja takođe ulazili u teren plaćali samo novčane kazne.

U prilog beogradskom klubu ne ide to što navijači stalno prave prestupe i skoro svake sezone se bar jedan evropski meč Crvene zvezde igra pred praznim tribinama. Ovog leta je utakmica u Beogradu protiv Salcburga igrana pred praznim tribinama i već je prikupljeno nekoliko novčanih kazni.

U Salcburgu su delegati evidentirali četiri prekršaja Delija: ulazak navijača na teren, paljenje baklji, šteta na stadionu i ubacivanje predmeta na teren. Razlog za brigu čelnika Crvene zvezde je taj što se gresi "crveno-belih" razmatraju po hitnom postupku, a kazna Salcburgu kao organizatora utakmice na dnevnom redu biće tek 27. septembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.