Đurić je uništio Partizan! Čelnik crno-belih opleo po bivšem predsedniku: Njega da sretneš u podne, sva bi ti se koža naježila!
Foto: Dragan Kadić

JAKE TVRDNJE

Đurić je uništio Partizan! Čelnik crno-belih opleo po bivšem predsedniku: Njega da sretneš u podne, sva bi ti se koža naježila!

Nastavlja se saga - bivša uprava vs sadašnja uprava

Objavljeno:

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić žestoko je odgovorio na izjave bivšeg predsednika Dragana Đurića, koji je rekao da Partizan nikad nije imao gori tim i da će u narednom derbiju izgubiti sa 5:0 od Crvene zvezde.

Vuletić kaže da sadašnja uprava dan-danas vraća Đurićeve dugove.

- Đurić je čovek koji je Partizan ostavio u dugu od 18 miliona evra, iako je za njegovog mandata klub igrao Ligu šampiona, četiri puta Ligu Evrope i šest puta bio šampion. To je čovek u čije vreme je kasnilo šest plata radnoj zajednici. Jedan radnik u Partizanu pokušao je da se obesi pred Đurićem zbog neisplaćenih zarada. Zvanični podaci kažu da je klub sad dužan 14,2 miliona evra. Uspeli smo da smanjimo dug za četiri miliona evra, a radna zajednica ima plate mesec za mesec - poručuje Vuletić za Informer.

Đurić je, prema njegovim rečima, ali i nekim podacima koje je sa javnosti podelila Brankica Stanković još pre nekoliko godina u serijalu Insajder, ostavio velike dugove.

- Ne treba da ga podsećam na transfere Jovetića, Lomića, Bajića i Gulana... Da ga ne podsećam na dugove prema avio kompanijama iz 2012. godine od 30.000 evra, koje smo mi vratili. Na dugove prema hotelu "Palisad" na Zlatiboru od 20.000 evra koje nikad nije platio za pripreme. To je čovek koji je odbio da svedoči u korist Partizana na sudu, kad se u sporu za transfer Mitrovića, pojavila dva volšebna ugovora. Jedan, koji je predviđao menadžerskoj agenciji 25% naknade, a drugoj 15% provizije. Ne treba zaboraviti transfer Kamare, gde je bio prevaren menadžer za proviziju od 100.000 evra, pa je s kamatom naraslo na 130.000 evra. Tek 2016. i 2017. smo to uspeli da isplatimo - kaže popularni Profa i dodaje:

Vladimir Vuletić
Vladimir Vuletić foto: Filip Plavčić

- Đurića da sretneš u podne sva bi ti se koža naježila... Odgovoran je za najpogubniji ugovor u istoriji Partizana, za transfer Andrije Živkovića. To je čovek zbog čijeg poslovanja su transferi Ljajića, Mitrovića, Klea, Kamare, Savića takvi da ih je Partizan otplaćivao neisplaćenim menadžerima i investicionim fondovima, sve do dana današnjeg. Taj bivši taksista, a sadašnji pravosnažno osuđeni nanogični pritvorenik, tkački radnik i unesrećitelj svega što se latio, u strahu od novih istražnih radnji, da on poseže za krezubim rečima!

Potpredsednik Partizana imao je poruku i za Nenada Bjekovića, koji je u ponedeljak našem listu rekao da "80% ljudi u Srbiji ne zna Partizanova pojačanja".

- Bjeković je verovatno intervju dao u večernjim satima, a ako nije, onda je maligan verovatno već oko podne zaposeo njegovo telo. On je inače poznat po sindromu delirijum tremensa, kada mu se pričinilo pre dve godine da u Skupštini nije bilo dovoljno delegata. Koga je on dovodio? Marčeta, Kosorić, Maletić, čuveni Branimir Bajić, Vukelja, Radosavljević, Jahić, Nikolov, Zajić, Markovski, Lazarević, Mirosavljević, Asprogenis, Stojkov... - ističe Vuletić.

BONUS VIDEO: Espreso intervju: Uroš Trifunović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.