Jokan pomaže Engleskoj: Fulam prosledio golmana Gordom Albionu!
Foto: Reuters

bravo, zaslužio si!

Jokan pomaže Engleskoj: Fulam prosledio golmana Gordom Albionu!

Veliki uspeh za golmana koji je u karijeri svašta pretrpeo!

Objavljeno:

Ekipa koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Slaviša Jokanović posle četiri kola ima isto toliko poena i nalazi se na 13. poziciji Premijer lige.

Jedan od zaslužnijih za prvu pobedu u najvišem rangu koju su ostvarili u trećem kolu bio je golman Markus Betineli, koji je posle dve dobre utakmice zaslužio poziv u reprezentaciju Engleske.

Ovo je prvi fudbaler Fulama koji je dobio poziv da igra za Gordi Albion posle Skota Parketa koji je za nacionalni tim poslednji put igrao pre pet godina.

Ovaj 26-godišnji golman je sezonu počeo kao treći golman, jer je klub u letnjem prelaznom roku doveo Serhia Rika i Fabrija koji je branio u prva dva kola, ali posle njegovih loših partija i poraza od Totenhema i Kristal Palasa odlučio je da na gol vrati sada već reprezentativca Engleske, a to se ispostavilo kao pun pogodak jer je klub za Krejven Kotidža uzeo 4 poena u poslednje dve utakmice.

Za Betinelija ovo mnogo znači jer je on tokom karijere imao trentuke koje sigurno želi da zaboravi. Došao je iz škole fudbala "Kolibara" a išao je na razne pozajmice dok nije dobio priliku da brani u Fulamu pre četiri godine.

Kada je sve išlo kako treba, zaradio je veoma tešku povredu kolena zbog koje je dve godine branio samo 17 puta.

Ipak, to je sada iza njega. Prošle sezone je bio jedan od najzaslužnijih igrača za promociju u Premijer ligu, pa je zato sada zasluženo stigao poziv za nacionalni tim Engleske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.