Against modern football: Primera je upropašćena, Majami domaćin katalonskog derbija!
Foto: AP

čudan potez

Against modern football: Primera je upropašćena, Majami domaćin katalonskog derbija!

Duel će se održati 27. januara na "Hard Rock" stadionu u Majamiju

Objavljeno:

Početkom 2019. desiće se ono čega su se mnogi pribojavali, a to je da će, iz marketinških razloga, po neki meč La Lige biti održan u SAD.

Tada će Đirona i Barselona ispisati istoriju, jer će biti prve dve ekipe koje će meč španskog prvenstva odigrati na američkom tlu. Duel će se održati 27. januara na "Hard Rock" stadionu u Majamiju, koji uglavnom služi kao dom NFL ekipe Majami Dolfinsa.

Stadion u Majamiju
Stadion u Majamiju foto: AP

Što se tiće navijača "domaćina" Đirone, 1.500 besplatnih letova će biti obezbeđeno za vlasnike sezonskih karata, a moći će i da prenoće na Floridi ukoliko uplate depozit od 600 evra za let i hotel.

Fudbaleri Đirone
Fudbaleri Đirone foto: EPA/Domenech Castello

Ukoliko se oni odluče da ne odu u Majami, jer ne žele da idu na utakmicu koju bi trebalo da igraju na domaćem terenu u Majami, prvih 5.000 će dobiti besplatne karte za meč protiv Barselone na Kamp Nou 23. septembra, kao i povraćaj novca od 20 odsto od ukupne cene njihovih sezonskih karata.

Stadion Barselone
Stadion Barselone foto: Reuters

Đirona nije objavila koliko očekuje da zaradi mečom u Majamiju, ali se procenjuje da je ta cifra negde oko četiri miliona evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.