Odaberite tim sezone: Sportska društvena mreža kakvu ste čekali!
Foto: Promo

U juriš na popularnost i fudbalsku slavu

Odaberite tim sezone: Sportska društvena mreža kakvu ste čekali!

Kampanju su podržali brojni asovi, među kojima je i Dejan Stanković, zatim poznati jutjuberi, gejmeri i drugi ljubitelji fudbala

Objavljeno: 17:45h

Svetski poznata srpska društvena mreža za sportiste Sportifico od danas do 13. oktobra organizuje drugo po redu takmičenje za Tim sezone.

Zahvaljući brojnim inovacijama, talentovani fudbaleri i treneri imaće priliku da se nađu u “prvih 11”, i zahvaljujući tome da predstave svoje sportske uspehe i rezultate široj javnosti, a pritom i osvoje vredne poklone, adidas lopte, kopačke, torbe...

Društvena mreža, koja sada broji više od 8.000 članova, na svojoj aplikaciji ima jedinstvenu sportsku reakciju – aplauz, a pomoću nje fudbaleri, fudbalerke i treneri mogu da izbore mesto u Timu sezone. Formacija idealnog tima je 4-2-3-1, a pobednici će biti oni koji na svojoj poziciji nadmaše konkurenciju po broju aplauza.

foto: Promo

- Mehanizam takmičenja je veoma jednostavan. Korisnici sada imaju priliku da svoje statuse sa utakmica, uz ličnu statistiku, dele na društvenim mrežama, kao i sa svojim kontaktima. Klikom na link koji podele, otvara se sportska biografija (sportski CV) u okviru koje svako “aplauzom“ može da dâ glas, porodica, prijatelji, poznanici - kaže osnivač "Sportifico" mreže Miloš Erić i dodaje da se sprema još iznenađenja.

Jedan od velikih noviteta jeste i mogućnost da se pozovu saigrači direktno iz aplikacije, čime Sportifico članovi mogu da pomognu i da njihov tim stigne do vrednih poklona.

- Posebno smo srećni što smo uz pomoć adidasa uspeli da obezbedimo i poklone za one koji se nađu u Timu sezone. Oni će dobiti vredne kopačke, loptu, rančeve, pripremićemo ekskluzivnu priču o njima na Sportifiku, intervju sa fotografijom u Sportskom žurnalu, profesionalni promotivni video i još mnogo toga - dodaje Erić, inače bivši fudbalski golman.

foto: Promo

Podršku takmičenju "Tim sezone" dali su brojni asovi fudbala, među kojima se ističe legendarni as Dejan Stanković, zatim naši popularni jutjuberi, gejmeri, i drugi ljubitelji fudbala.

"Sportifico" društvena mreža nastavlja da podržava talentovane sportiste sa ciljem da im omogući da se što bolje predstave i na pravi način izgrade svoju karijeru. Mreža, na kojoj je zastupljeno više od 500 klubova iz oko 300 različitih gradova širom sveta, dostupna je putem besplatne iOS i android aplikacije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.