Markovića su optužili da zbog para nije hteo da pređe u Anderleht: Sad je stigao i njegov odgovor!
Foto: Reuter

bez dlake na jeziku!

Markovića su optužili da zbog para nije hteo da pređe u Anderleht: Sad je stigao i njegov odgovor!

- Insistirao je na nemogućim uslovima, na njemu je krivica što nije pristao - rekao je trener belgijskog kluba

Objavljeno: 16:21h

Nastavlja se bura oko Lazara Markovića, posle optužbi trenera Anderlehta da je srpski fudbaler imao prevelike finansijske uslove i da je zbog toga propao njegov transfer u belgijski klub poslednjeg dana prelaznoh roka, usledio je odgovor nekadašnjeg igrača Partizana.

Trener Anderlehta Hajn Vanhezebruk je pre nekoliko dana istakao da je Marković bio velika želja kluba, ali da je Srbin imao prevelike zahteve.

- Hteli smo Markovića. Učinili smo sve što je do nas, činilo nam se da je i Markoviću dolazak u Brisel dobra opcija i nema drugu, ali je insistirao na visokim uslovima. Čekali smo ga do kraja prelaznog roka i bili spremni na neke stvari koje ranije ne bismo. Ipak, insistirao je na nemogućim uslovima, na njemu je krivica što nije pristao - rekao je Vanherzeburk za belgijske medije.

Uvek treba čuti i drugu stranu, a Marković uverava da novac nije razlog njegovog nedolaska u Anderleht.

- Hvala vam što ste se toliko potrudili da me vratite u klub. Ipak, novac u tome nije igrao nikakvu ulogu - napisao je Srbin na svom Tviter nalogu.

Marković u Liverpulu zarađuje 40.000 funti nedeljno, a deluje da neće morati mnogo da se pomuči da bi zaradio pomenuti novac, pošto je kod Jirgena Klopa u drugom planu i ne deluje da će se naigrati u narednih šest meseci.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.