Priča od koje knedla zastaje u grlu: Od malena ne može da govori, glasne žice su mu spaljene, a jedini zvuk ispušta kad Partizan daje golove i pobeđuje!
Foto: partizan.rs

Njegovo srce bije za crno-bele

Priča od koje knedla zastaje u grlu: Od malena ne može da govori, glasne žice su mu spaljene, a jedini zvuk ispušta kad Partizan daje golove i pobeđuje!

Ovo je priča o 52-godišnjem Goranu Panteliću iz sela Sirča kod Kraljeva

Objavljeno:

Ovo je priča o čoveku čija je ljubav prema Partizanu veća od nedaća koje su ga snašle u životu, gde samo jedan zvuk sa radio prijemnika tokom utakmice ili Partizanova himna mogu da promene sve ono loše što je bilo tokom dana.

Ovo je priča o 52-godišnjem Goranu Panteliću iz sela Sirča kod Kraljeva, strastvenom navijaču crno-belih koji živi u kući bez struje.

Goran Pantelić iz Sirča je strastveni navijač Partizana
Goran Pantelić iz Sirča je strastveni navijač Partizana foto: partizan.rs

Usled bolesti koju je imao još kao beba (upala mozga) Goran ima trajne posledice, nikada nije progovorio i živi sa mentalnim smetnjama!

Vladimir Stojković i Goran Pantelić
Vladimir Stojković i Goran Pantelić foto: partizan.rs

Za Partizan navija čitav svoj život i Partizan mu je sve! Usled smetnji u govoru Goran jedino ispušta zvuke kada se raduje golu i pobedi svog kluba i ako su mu glasne žice spaljene.

Goran Pantelić sa Zoranom Batom Mirkovićem
Goran Pantelić sa Zoranom Batom Mirkovićem foto: partizan.rs

Tragom ove životne priče ekipa emisije "Eksploziv" na TV Prva je kontaktirala Partizan prenevši nam jednu od njegove dve velike želje: da dobije bicikl i da prvi put u životu dođe na stadion i upozna igrače Partizana i Sašu Ilića.

Zahvaljujući plementim ljudima i crno-beloj porodici obe želje su mu ispunjene!

Goran Pantelić i Milan Lola Smiljanić
Goran Pantelić i Milan Lola Smiljanić foto: partizan.rs

Goran je bio gost Partizana na utakmici 7. kola SLS Partizan – OFK Bačka.

I dok se ovaj prilog nalazi u montaži, gde se očekuje njegovo emitovanje tokom septembra, pogledajte Goranovu životnu priču i deo fotografija koje ilustruju ispunjenje njegovog životnog sna!

1 / 6 Foto: partizan.rs

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.