Terzić nije rekao poslednju reč: Zvezda ima novo pojačanje!
Foto: FK Crvena zvezda

terza ne staje!

Terzić nije rekao poslednju reč: Zvezda ima novo pojačanje!

Tek što je završen prelazni rok, crveno-beli su dogovorili dovođenje novog igrača

Objavljeno:

Juče se pronela informacija da je Crvena Zvezda zainteresovana za mladog reprezentativca Slovačke Erika Jirku jutros da će sve biti završeno na zimu, a kako se nezvanično saznaje, Jirka je već potpisao predugovor sa crveno-belima!

Ujedno, Jirka je Zvezdin zalog za budućnost i neko na kome bi klub u dogledno vreme mogao višestruko da zaradi. Za sada se ne pominje finansijska strane (pred)ugovora.

Fudbaler, koji 19. septembra puni 21 godinu, potpisao je ugovor sa našim najtrofejnim klubom, ali će u Spartaku iz Trnave igrati do kraja prvog dela sezone, kada će doći u Beograd. Informacije govore da će, ukoliko se proceni da je najbolje da u Slovačkoj ostane do kraja sezone, Jirka za Spartak igrati do maja.

Bivši protivnici iz kvalifikacija za Ligu šampiona su podsredstvom menadžera Milana Dudića i njegovog poslovnog partnera iz Bratislave sklopili posao, a određeno obeštecenje pripašće Spartaku.

Erik Jirka
Erik Jirka foto: EPA/Jakub Gavlak, EPA/Koča Sulejmanović

Jirka je danas pre parafa ugovora odradio lekarske preglede u Košutnjaku, a zatim razgovarao sa rukovodstvom Crvene zvezde i zbog obaveza u mladoj selekciji Slovačke morao je da se vrati kući. Sa crveno-crnima krilni napadač igraće u Ligi Evrope tako da će sticati iskustvo za nove izazove u 2019. godini, koji ga očekuju u Srbiji.

Erik Jirka
Erik Jirka foto: EPA/Jakub Gavlak, EPA/Koča Sulejmanović

Inače, Jirka je bio jedan od najboljih igrača Spartaka u dvomeču protiv Zvezde, a svakako najbolji u duelima sa Legijom iz Varšave. Igra na poziciji desnog spoljnjeg ofanzivnog, izuzetno je brz, sjajan tehničar, asistent, a neretko i realizator.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.