Luka Jović se vratio među Orliće: Barem ću igrati...
Foto: Starsport©

reprezentacija

Luka Jović se vratio među Orliće: Barem ću igrati...

Nekadašnji član Crvene zvezde nema ništa protiv što nije pozvan za A tim reprezentacije

Objavljeno: 18:58h

Srpski fudbaler Luka Jović koji je bio član reprezentacija na Mundijalu u Rusiji prekomandovan je u mladi tim reprezentacije koji se okupio u Novom Sadu gde će se pripremati za utakmice protiv Makedonije i Rusije nakon kojih bi dva kola ranije obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo.

- Došli smo ovde u Novi Sad gde se i inače okupljamo, očekuju nas dve teške utakmice. Pobedama obezbeđujemo učešće na šampionatu Evrope, što nam je cilj i nadam se da ćemo to uspeti. Ulazimo s mnogo energije da to obezbedimo što pre - rekao je Jović u obraćanju medijima u novosadskom hotelu "Prezident" i dodao: - Makedonce smo pobedili tamo, ali nije bilo nimalo lako. Sada u Novom Sadu očekujem da bude lakše, ako budemo igrali kako znamo...

Hvala na ogromnoj podrsci❤??

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic_35) дана

Istakao je da mu ne predstavlja problem što je prekomandovan u mlađe kategodije.

- Meni je i bolje što sam ovde s mladom reprezentacijom jer mi je bitno da igram, nije mi bitno gde igram... Ovde imam podršku svih iz stručnog štaba, svi smo mladi igrači i željni smo truda i rada. Mnogo mi je lepo ovde - naglasio je Luka Jović.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je u dosadašnjem toku kvalifikacija postigao šest golova od njega su bolji samo Robert Skov (Danska), Martan Terije (Francuska) i Karlos Strandberg (Švedska).

- Zaostajem jedan gol za njima, što mi je dodatni motiv da dam maksimum da uvedem reprezentaciju na Evropsko prvenstvo - zaključio je srpski napadač.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.