Partizan opet moli Živkovića: Naše porodice su u strahu, ne stavljaj sebe iznad kolektiva! (FOTO)

ODLUKA DO 12 SATI

Partizan opet moli Živkovića: Naše porodice su u strahu, ne stavljaj sebe iznad kolektiva! (FOTO)

Zbog svih peripetija poslednjih nedelja, klub je rešio da uputi i poslednje saopštenje svom igraču
Objavljeno:
Supertalenat Partizana, Andrija Živković, ima "fore" do večeras u 12 sati svojoj budućnosti
Đurić o Živkoviću: Da sam ja u Partizanu, dolazio bi on meni na treninge u 7 ujutru! S obzirom na to da ne želi da produži saradnju sa crno-belima
problem Humskoj ostati već
morati 2,5 miliona kršenja ugovora sa Apolonom. Oglasio se Živković: Nisam zaslužio ovo, ja sam najmanje kriv za sve!
Saša Pavlić Koky
Saopštenje koje je klub objavio na svom sajtu, prenosimo vam u celosti:
Otvoreno pismo menadžera Andrije Živkovića: Sa Partizanom nema nikakvog produžavanja ugovora! kvalifikacija za Ligu šampiona i tokom grupne faze Lige Evrope timu i igri Partizana. Đurić spreman da priča u policiji: Uskoro ću da otvorim dušu o Živkovićevom ugovoru!
Govorilo se tada kako je Andrija Živković svojim nespornim fudbalskim priliv novca u Klub koji je, radom Uprave Dragana Đurića žive za svaki njegov uspeh i teško preživljavaju neuspeh
Saša Pavlić Koky
Zahvalni smo Andriji Živkoviću za sve što je pokazao na terenu. njegovim saigračima, trenerima, sportskom sektoru koji je smogao snage pomogne ovoj Upravi da dug u proteklom periodu smanji za 3 miliona evra, da naše plate budu redovne i tačne u dan, da naše porodice dobrog rezultata. Mi smo činili sve da kao tim pomognemo Andriji i Partizanu. Niko od nas pojedinačno nije ni mogao biti zaslužniji, svi smo dali sebe, od portira i u težim vremenima. Danas smo strahu da pojedinac stavlja sebe iznad kolektiva, da motor Parnog valjka ne želi da razume da samo mnoštvo kapi čini slap u svoj njegovoj lepoti.
Naše porodice su sa pravom zabrinute. Već su prolazile kroz teške momente neizvesnosti. Niko od nas to nije zaslužio. jer je on iznad svih nas. Nama su i preci služili crno-belim bojama. I naši će potomci biti svi mi prolazni.
Verujemo da i Andrija to zna. Verujemo da poštuje ne samo svoje saigrače verujemo da sada u njih neće uneti zebnju Nama je Partizan sve. Naša kuća. Andrijina kuća. Kuća u kojoj su i danas domaćini Peđa Mijatović, Mateja Kežman, Savo Milošević, Lazar Marković, Aleksandar Mitrović, Neka u njoj i naš Andrija, ma gde bio, bude zauvek ponosni domaćin a ne sa tugom objavljeno je u saopštenju.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.