Čaušić se na predstavljanju setio kako je pre 6 godina otišao iz Zvezde, Mrkela potvrdio da crveno-beli žele igrača Trnave!
Foto: Espreso

Promocija na Marakani

Čaušić se na predstavljanju setio kako je pre 6 godina otišao iz Zvezde, Mrkela potvrdio da crveno-beli žele igrača Trnave!

Iskusni vezista je rekao da ne očekuje da će mu biti potrebno vremena za adaptaciju na zahteve igranja u klubu u kome je ponikao

Objavljeno:

Crvena zvezda je predstavila prvo od svoja tri pojačanja koja su u klub stigli poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, a nakon istorijskog plasmana u Ligu šampiona.

Sada već iskusni vezista Goran Čaušić vratio se u klub u kome je ponikao, prošao kroz mlađe selekcije, ali nije bio potom u prilici da ostavi značajniji trag u seniorskoj konkurenciji. Sada ima priliku za popravni.

- Zadovoljstvo mi je da sam se vratio kući posle 6 godina. Otišao sam na ne baš lep način, ali najbitnije je da sam se vratio u najlepšem trenutku. Jedva čekam prvi trening. Biće teško, igraćemo na tri fronta - rekao je Čaušić na predstavljanju novinarima.

Goran Čaušić se prisetio pod kojim okolnostima je otišao iz kluba
Goran Čaušić se prisetio pod kojim okolnostima je otišao iz kluba foto: Espreso

On je sa klubom potpisao trogodišnji ugovor.

- Znate i vi kako je ranije bilo tada su bili neki drugi ljudi i neka druga uprava, ne bih da pričam o tom periodu - podsetio je Čaušić na svoj odlazak iz kluba pre mnogo godina.

- Sarađivao sam sa Milojem, dobro se poznajemo, znam njegov rad i neće mi biti problem da se adaptiram. Vidi me na pozicijama zadnjeg i centralnog veznog, jer tu mogu najviše da pružim.

Goran Čaušić je već sarađivao sa trenerom Vladanom Milojevićem
Goran Čaušić je već sarađivao sa trenerom Vladanom Milojevićem foto: Espreso

Čaušić je prošlu sezonu igrao u Arsenalu iz Tule, gde je bio pod vođstvom bivšeg trenera Zvezde, Miodraga Grofa Božovića.

- Grof mi je čestitao na potpisu i poželeo mi sreću - rekao je Čaušić.

Na kraju njegovog predstavljanja, novinari su pitali sportskog direktor Mitra Mrkelu da li je istina da je Crvene zvezde zainteresovana u januaru da dovede igrača Spartaka iz Trnave, Erika Jirku, što je on potvrdio.

- Igrao je dve utakmice protiv nas i Crvena zvezda je zainteresovana za njega.

BONUS VIDEO:

(N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.