Zvezda već pikira pojačanja za januar, a u prvom planu dvojac koji je zadavao velike glavobolje Milojeviću i Delijama letos!
Foto: EPA/Jakub Gavlak

Misle unapred

Zvezda već pikira pojačanja za januar, a u prvom planu dvojac koji je zadavao velike glavobolje Milojeviću i Delijama letos!

Na "Marakani" već sada razmišljaju o potencijalnim pojačanjima na zimu

Objavljeno:

Crvena zvezda je posle plasmana u grupnu fazu Lige šampiona odradila fantastičan poslednji dan letnjeg prelaznog roka i dovela tri ogromna pojačanja - Boaćija, Marina i Čaušića.

Međutim, u Ljutice Bogdana su već sada pikirali i prvo pojačanje za januar, kada bude krenula zimska fudbalska pijaca, a u pitanju je igrač koga su navijači dobro upoznali ovog leta.

Slovački mediji prenose da je uprava crveno-belih jako zagrizla za Erika Jirku, krilnog napadača Spartaka iz Trnave, koji se istakao odličnom igrom i asistencijom za gol u dvomeču koji su dva kluba igrali u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Erik Jirka u duelu sa Milanom Rodićem na Marakani
Erik Jirka u duelu sa Milanom Rodićem na Marakani foto: Starsport©

Jirka ima samo 20 godina i odlikuje ga brzina, prodori i vrlo dobra igra 1 na 1.

Navodno se crveno-belima dopao još jedan igrač ekipe iz Trnave, koji takođe igra po desnoj strani, samo defanzivnije, a u pitanju je Andrej Kadlec koji je takođe interesantan srpskom šampionu.

Ipak, sve će ovo morati da sačeka januar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.