Bjeković raspalio po upravi Partizana: Dovode igrače za koje Srbija nije čula! Miroslav Đukić je najveći krivac!
Foto: Dado Đilas

Kaže da i tantuzi vide loš rad

Bjeković raspalio po upravi Partizana: Dovode igrače za koje Srbija nije čula! Miroslav Đukić je najveći krivac!

Sadašnji potpredsednik FSS-a ističe da je Suma i Ožegović nisu ništa doneli crno-belima

Objavljeno:

Delikatna je situacija u Partizanu od samog početka sezone, a ni promena trenera nije i dalje donela toliko željeni zaokret, pre svega u igri ekipe.

Crno-beli dolaskom Mirkovića uspevaju nekako da ostvare pobede u Superligi Srbije, ali navijači nikako nisu zadovoljni radom uprave u nekoliko prethodnih prelaznih rokova, pogotovo posle ispadanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

To su jasno i poručili transparentom koji su okačili na utakmici protiv Bačke, a opet su se čuli i povici "Uprava napolje".

Nenad Bjeković kaže da pogrešni potezi sada tek dolaze na naplatu
Nenad Bjeković kaže da pogrešni potezi sada tek dolaze na naplatu foto: Dado Đilas

Nekadašnji dugogodišnji funkcioner kluba iz Humske, a pre toga fudbaler i trener, Nenad Bjeković, sada sa mesta potpredsednika FSS, iskritikovao je rukovodstvo Partizana zbog, prema njegovim rečima, niza pogrešnih poteza koji sada dolaze na naplatu.

- I najveći tantuz vidi da se tamo ne radi dobro. Razumeo bih da su doveli dvojicu igrača, sa iskustvom igranja u Evropi, da se pojačaju, pokušaju da se plasiraju u Ligu Evrope, međutim, doveli su desno krilo Gorana Zakarića i vezistu Aleksandra Šćekića, igrače za koje 80 odsto Srbije nije čulo. Ti igrači su za samo nedelju dana postali starteri u Partizanu, što je dovoljan pokazatelj da se u klubu radilo loše - rekao je Bjeković za srpske medije.

Nenad Bjeković smatra da Ožegović i Suma nikada nije trebalo ni da dođu u Partizan
Nenad Bjeković smatra da Ožegović i Suma nikada nije trebalo ni da dođu u Partizan foto: Dado Đilas

U finišu prelaznog roka Ognjen Ožegović je prosleđen na pozajmici u Arsenal iz Tule, a na isti način će uprava pokušati i da se otarasi Sejdube Sume, ali prema Bjekovićevim rečima ti igrači nikada nije trebalo ni da dođu u Humsku.

- Igrači poput Sume i Ožegovića nikada nisu ni bili potrebni Partizanu, tako da ne smatram da tim nešto gubi bez njih. Pratim fudbal ceo život, hajde, recite mi vi, šta je njihov konkretan učinak? Neću ni da komentarišem za koji novac je Suma doveden, a šta je od toga opravdao. Samo neka idu.

Miroslav Đukić je najveći krivac prema mišljenju Nenada Bjekovića
Miroslav Đukić je najveći krivac prema mišljenju Nenada Bjekovića foto: Dado Đilas

On smatra da je najveći krivac prethodni trener Miroslav Đukić i to zato što nije javno izašao i rekao da se dovode igrači bez konsultacija sa njim.

- Prošlog trenera ne žalim, već ga smatram glavnim krivcem, jer je morao da kaže „dovode igrače bez moje saglasnosti“. U moje vreme nikad nismo doveli, ni prodali, igrača bez razgovora sa trenerom, tako da trener nije imao alibi i nije mogao da se krije iza uprave - rekao je Bjeković zaključivši da daje punu podršku treneru Mirkoviću, jer veruje da on nikada ne bi ništa radio protiv kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.