Inter pregazio Bolonju i ostvario prvu pobedu, Mandžukić pobedio Parmu!
Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Serija A 3. kolo

Inter pregazio Bolonju i ostvario prvu pobedu, Mandžukić pobedio Parmu!

"Nerazuri" u narednom kolu čekaju Parmu, dok Bolonja gostuje u Đenovi

Objavljeno: 23:00h

inter je konačno ostvario prvu pobedu u Seriji A i to u 3. kolu protiv ekipe Bolonje sa 3:0, dok su gosti pretrpeli drugi poraz ove sezone.

Golove za ekipu Lučana Spaletija postigli su Naingolan u 57. minutu, Kandreva u 82, dok je konačan rezultat postavio Ivan Perišić u 84. minutu.

Igrači Intera slave gol
Igrači Intera slave golfoto: EPA/Giorgio Benvenuti

"Nerazuri" u narednom kolu čekaju Parmu, dok Bolonja gostuje u Đenovi.

Juve je slavio rezultatom na Eniu Tardiniju protiv Parme 1:2 (1:1), a vrlo lako je moglo da se desi da rezultat bude i u korist domaćina. Već nakon dva minuta Juventus je stigao do gola, Kvadrado je uputio odličan centaršut, u kaznenom prostoru je bio Mario Mandžukić koji se izborio za loptu i nakon što je to učinio nije mu bilo teško da savlada protivničkog golmana za 0:1. Igrao se 33. minut kada je Parma stigla do izjednačenja, lopta je bila ubačena sa leve strane, Žervinjo je bio u petercu gde je bez problema ubacio loptu u gol za 1:1. Parma bolji rival do kraja poluvremena, a najbolju šansu je propustio Luka Rigoni kada je njegov udarac zaustavio Ščešnji. U nastavku nešto bolji početak Juventusa, igrali su mirnije i sigurnije, a gol je usledio već u 58. minutu meča kada je Blez Matuidi iskoristio sjajnu asistenciju Mandžukića za konačnih 1:2.

Inače, Kristijano Ronaldo je danas u potpunosti zaustavljen, nije imao previše prilika za gol, pa možemo reći da je već za njega i njegove standarde ovo agonija jer nije postigao gol na zvaničnim mečevima za Juventus, a ovo je bio treći meč u Seriji A.

Serija A 3. kolo:

Petak:

Milan – Roma 2:1 - (Kesi 40, Kutrone 90+5 - Facio 59)

Subota:

Bolonja - Inter 0:3 - (Naingolan 67, Kandreva 82, Perišić 85)

Parma - Juventus 1:2 - (Žervinjo 33, - Mandžukić 2, 58) Nedelja: 20:30 - Atalanta - Kaljari 20:30 - Kjevo - Empoli 20:30 - Lacio - Frozinone 20:30 - Sampdorija - Napoli 20:30 - Sasuolo - Đenoa 20.30 - Torino - SPAL

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Ovacije Delija za Bena

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.