Zaboravite Hičkoka: Fudbal režira najbolje obrte! Bio je na korak do potpisivanja ugovora, a onda je pobegao!
Foto: AP/Andrew Medichini

VELIKI PROBLEM

Zaboravite Hičkoka: Fudbal režira najbolje obrte! Bio je na korak do potpisivanja ugovora, a onda je pobegao!

Ni čuveni reditelj ne bi napravio ovakav obrt

Objavljeno:

Letnji prelazni rok je završen 31. avgusta, a obeležili su ga veliki transferi, ali i neki koji su propali u poslednjem trenutku.

Jedna od priča koja može da se podvede i pod rubriku "Verovali ili ne" obeležila je prelazni rok u Turskoj. Uprava Burse htela je da u svoje redove dovede iskusnog Poljaka Kamila Grosickog na dvogodišnju pozajmicu.

Poljski fudbaler igra na poziciji krilnog napadača, a iz Hal sitija je dobio dozvolu da ode u turski klub i izgledalo je da je u petak sve gotovo. Poljaka je u Turskoj dočekao veliki broj Bursinih navijača, on je bio nasmejan i izgledao je srećno što će karijeru da nastavi u novoj sredini. U četvrtak ujutru je posetio Bursin trening centar, upoznao se sa saigračima, otišao na lekarske preglede i uspešno ih prošao. Ostalo je još samo da se stavi paraf na ugovor.

Čelnici Burse organizovali su zvanično predstavljanje, došao je čak i veliki broj novinara, ali je u poslednjem momentu sve propalo. Ni čuveni reditelj Alfred Hičkok ne bi napravio ovakav obrt kakav je usledio.

Igrač je rekao predsedniku kluba da mora da izađe, jer ga neko zove na telefon. Grosickijevo javljanje na telefon je potrajalo više od deset minuta i svi su počeli da se pitaju gde je nestao. Svi su se dali u potragu za njim, ali od Grosickog nije bilo ni traga ni glasa. Pokušali su da ga pozovu na telefon, ali se on nije javljao. Svi su se dali u potragu za Grosickim, a posle sat vremena su dobili informaciju da je seo u auto i pobegao u pravcu aerodroma, ukrcao se na avion i otišao nazad za Englesku.

Uprava Burse je saopštila da su igrač i njegov agent tražili da im se odmah isplati ceo iznos za dve godine, ali je to odbijeno pošto klub nema toliki novac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.