Kraj prelaznog roka u Humskoj: Ožegović napustio Partizan, ide i Suma!
Foto: Dado Đilas

KRAJ

Kraj prelaznog roka u Humskoj: Ožegović napustio Partizan, ide i Suma!

Neće biti više dolazaka do zime...

Objavljeno: 22:16h

Pa vi posle kažite da nema povezanosti između Crvene zvezde i Partizana. U danu kada će crveno-beli gotovo izvesno dovesti igrača Arsenala iz Tule Gorana Čaušića, crno-beli su u taj klub prodali pojačanje iz prošle sezone.

Ognjen Ožegović novi je igrač kluba iz ruske Premijer lige, prenosi MOZZART Sport, a Partizan će na ime njegovog transfera zaraditi novac od obeštećenja. Ove sezone pao je u drugi plan iza Rikarda Gomeša, Nemanje Nikolića, pa i Đorđa Ivanovića, pa je to glavni razlog odlaska.

Ognjen Ožegović
Ognjen Ožegović foto: Starsport©

Prošle sezone je na 39 utakmica postigao 13 golova, ali bio je strelac u bitnim utakmicama Lige Evrope, te jedan od najzaslužnijih za prolaz u 1/16 finala. U drugom delu sezone, nivo igre mu je opao.

Inače, poznato je i da je Ožegović imao već skoro rešen transfer upravo u rusku Premijer ligu, ali da je posle Partizanovog poziva odlučio da ostane u Srbiji, ali sada je iskoristio priliku i otišao "trbuhom za kruhom".

Nije on jedini koji je prošao kroz izlazna vrata, uskoro bi to trebalo da bude i Sejduba Suma koji će otići na pozajmicu u neku od liga gde prelazni rokovi i dalje traju. Kako MOZZART navodi, to bi mogao da bude Izrael, gde se

transferi realizuju čak do 17. septembra, ali postoje i neke druge opcije.

Sejduba Suma
Sejduba Suma foto: Starsport©

On je ove sezone postigao samo jedan pogodak uz skromnu minutažu, a pamti mu se i crveni karton protiv Trakaija u gostima. Prošle sezone preskromnih šest pogodaka na 36 utakmica bilo je premalo za igrača plaćenog preko milion i po evra, najskupljeg u istoriji Partizana. Pozajmica bi mogla bar otplati deo toga kroz plate, ali videćemo do kraja šta će biti od svega.

Takođe, stav uprave kluba je da ovog leta više pojačanja za crno-bele neće biti, te da će za nove dolaske morati da se čeka januar.

BONUS VIDEO Terzić najavio: Zvezda vraća Boaćija

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.