Crvena zvezda igra Ligu šampiona na stadionu Čukaričkog?
Foto: crvenazvezdafk.com

JOVELJIĆ I TERZIĆ POD ZNAKOM PITANJA

Crvena zvezda igra Ligu šampiona na stadionu Čukaričkog?

- Pošto sam igrao dugo u Italiji najviše se radujem meču sa Napolijem - rekao je Bratislav Živković

Objavljeno:

U opticaju su nekoliko stadiona, ali najverovatnije će omladinci Crvene zvezde svoje mečeve u UEFA ligi mladih igratiti terenu Čukaričkog.

Zahvaljujući prolasku prvog tima u grupnu fazu Lige šampiona omladinci Crvene zvezde će bezkvalikacionih mečeva biti deo elitnog takičenja za mlade fudbalere. U grupi sa crveno-belima su Liverpul, PSŽ i Napoli.

- Biće jako zanimljivo, dobili smo jednu od najjačih grupa. Tri izuzetna kluba, sa tri različita stila fudbala, jako se radujem utakmicama. Možda neće biti dobro rezultatski za nas, ali svakako da će navijači uživati - kaže Bratislav Živkvić, trener Zvezdinih omladinaca.

Zvezda će u UEFA ligi mladih nastupiti sa godinu dana mlađim igračima, a prvi mečevi su na programu 18. i 19. septembra.

- U ovom treneutku ne bih da licitiram, ali pripremićemo se vrlo dobro. Pošto sam igrao dugo u Italiji, najviše se radujem meču sa Napolijem, mislim da sa njima imamo šanse i da ćemo biti konkurentni. Fudbal je čudna igra, videli ste u utakmici Zvezdi i Sazburga - zaključio je Živković.

Glavni trener Zvezdine omladinske škole Nikola Jelić, kao i Živković, smatra da sa Italijanama crveno-beli imaju najviše šanse.

- Prejaka grupa, definitvnoi. PSŽ već godinama važi za jednu od najboljih škola u Francuskoj. Takođe i Liverpul je izuzetan, a mislim da protiv Napolija imamo najveće šanse - rekao je Jelić.

Crveno-belima će imati pomoć u vidu 4 fudbalera 99. godišta. Ostaje da se vidi ko će to biti, problem mogu da budu nastupi sa prvi tim, pošto ako fubaler odigra tri prvenstvene utakmice za seniorsku ekipu gubi pravo nasupa za omladince.

- Suprostavićemo se rivalima sa najmlađom ekipom u takmičenju, ne znam još uvek da li ćemo moći da računamo na Joveljića i Terzića. Sigurno ćemo se dobro spremiti i da nećemo olako prodati kožu - kazao je Nikola Jelić, glavni terener Zvezdine omladinske škole.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.