PARKIRAO SAM KOLA SA STRANE I DRAO SE 20 MINUTA! Novak ispričao kako je doživeo prolazak Zvezde u Ligu šampiona
Foto: Printscreen/Youtube/ATPWorldTour

samo hrabro

PARKIRAO SAM KOLA SA STRANE I DRAO SE 20 MINUTA! Novak ispričao kako je doživeo prolazak Zvezde u Ligu šampiona

Nije sve u budžetu, nikome neće biti lako na Marakani, kaže najbolji srpski teniser i objašnjava kako je preživeo zadnjih 20 minuta meča iz Salcburga, uz poruku da nemaju šta da izgube

Objavljeno: 09:45h

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u Ligu šampiona, a Novak Đoković je postavio na Instagram video na kojem proslavlja uspeh kluba čiji je navijač.

Posle pobede nad Tenisom Sandgrenom u drugom kolu US opena Novak je rekao kako je preživeo meč u Salcburgu.

- Bio sam u kolima. Znam da u saobraćaju ne sme da se gleda telefon dok se vozi, tako da sam stao sa strane jer se igralo poslednjih 20 minuta – samo sam stao sa strane, nisam hteo da izgubim sekundu tražeći parking. Bio sam sâm i drao sam se u kolima iz sve snage, stvarno je bilo napeto - rekao je Đoković.

foto: Printsreen/ Youtube

Posle 0:0 u Beogradu, Zvezda je remizirala sa Salcburgom 2:2 u Austriji.

- Momci su bili jako borbeni – nisam stručnjak za fudbal, ali sam veliki navijač Zvezde dugi niz godina, to svi znaju. To je istorijski uspeh, čestitam im svima, pokazali su da nije sve u budžetu i kvalitetu igrača, već da je timski duh ono što je presudno. Takve priče inspirišu, sve čestitke - kaže osvajač 13 Gren slem titula.

foto: Reuters

Crveno-beli su u grupnoj fazi takmičenja dobili izuzetno teške suparnike – Pari Sen Žermen, Napoli i Liverpul.,

- Dobro, postignut je izvanredan uspeh i ne treba sada ljudi da se usredsrede na to kako je Zvezda unapred otpisana zbog kvaliteta drugih timova. Treba pričati o tome kako je jedan kolektiv uspeo da postigne vanserijski uspeh i da bude ispred mnogih evropskih velikana. Znam koliko je FK Crvena zvezda to dugo pokušavao da učini, Partizanu je pošlo za rukom dvaput, tako da je to izvanredno za malu zemlju sa oskudnim budžetima za igrače - kaže Novak i dodaje:

foto: Starsport©

- Sada nemaju šta da izgube, jedino se nadam da neće svi otići sada, da će neki najbolji igrači valjda ostati. Znam da je Radonjić otišao, ali nadam se nekim pojačanjima i da će u grotlu Marakane velikani imati problema da savladaju Zvezdu.

foto: Reuters

Crveno-beli u prvom kolu grupe C dočekuju Napoli 18. septembra, a Novak će u trećem kolu US opena igrati sa Rišarom Gaskeom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.