Situacija je teška: Mirković se oprostio od Lige Evrope - na redu su domaća takmičenja!
Foto: Starsport©

izjava posle meča

Situacija je teška: Mirković se oprostio od Lige Evrope - na redu su domaća takmičenja!

On nije želeo da ulazi u analizu učinka svojih igrača

Objavljeno: 23:56h

Trener Partizana Zoran Mirković je posle poraza od Bešiktaša u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope istakao da je to realnost crno-belih.

Ekipa iz Humske je izgubila sa 3:0 i posle remija u Beogradu (1:1) nije uspela drugu godinu uzastopno da se domogne grupne faze takmičenja.

- Izgubili smo od jačeg protivnika, od bolje ekipe. Ovo je ozbiljan protivnik da bi se primili ovako neozbiljni golovi. Sva tri gola primili smo kroz sredinu i posle više nije bilo povratka. Ovo je naša realnost u ovom momentu. Moramo mnogo da radimo, a situacija je teška, ostaju nam prvenstvo i Kup - rekao je Mirković.

Danilo Pantić u duelu sa Bešiktašom
Danilo Pantić u duelu sa Bešiktašom foto: Starsport©

On nije želeo da ulazi u analizu učinka svojih igrača.

- Najviše zameram igračima odsustvo koncentracije kod prekida. Nedopustivo je da se prime takvi golovi. To su komplikovane, ali i najjednostavnije situacije. Moramo da preuzimamo više odgovornosti kad je malo prostora, mi smo bežali od igre. Kod prekida se tačno zna raspored i ko je za šta odgovoran, a mi smo bili bez ikakvog otpora - istakao je i dodao:

Zoran Mirković
Zoran Mirković foto: FK Partizan

Šta bih menjao? Nama neke stvari diktira sastav tima. Stanje pojedinih igrača je takvo da nemaju snage za celu utakmicu tako da bih opet isto uradio. Ne bih o imenima, ni po dobru ni po zlu. Svetu Markovića sam menjao iz taktičkih razloga, pokušali smo da igramo malo i hazarderski, a Šćekić je tražio izmenu - rekao je Mirković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.