Čeka nas pakao u Beogradu: Klop o Zvezdi, sebi i Napulju!
Foto: AP

neće biti lako

Čeka nas pakao u Beogradu: Klop o Zvezdi, sebi i Napulju!

Nekadašnji trener Borusije istakao je da bi protivnici iz Grupe C bili veliki izazov svakom timu u Evropi

Objavljeno:

Prošlogodišnji finalista Lige šampiona Liverpul biće jedan od protivnika Crvenoj zvezdi u Grupi C Lige šampiona, a igre crveno-belih pratio je i Jirgen Klop.

Nekadašnji trener Borusije istakao je da bi protivnici iz Grupe C bili veliki izazov svakom timu u Evropi:

- Da budem 100 odsto iskren, nije grupa kakvoj sam se nadao, iako sam se nadao atraktivnoj grupi – to je Liga šampiona. Paris Sen Žermen je jedan od najuzbudljivijih timova i njihov cilj je da osvoje LŠ, pa ćemo sa njima igrati dva interesantna meča. Napoli smo pobedili u pripremnoj utakmici, ali nas sada čekaju dva potpuno drugačija susreta. Bio sam u Napulju sa Dortmundom, tamo je atmosfera zaista vrela, tamo sam ‚zaradio‘ i suspenziju kada sam dobio crveni karton. Moram da se popravim - rekao je Klop, a potom se osvrnuo i na Crvenu zvezdu:

- Gledao sam sinoć Crvenu zvezdu, prošli su i siguran sam da će na njihovom stadionu biti veoma, veoma napeta atmosfera - rekao je 51-godišnji stručnjak i zaključio:

Fudbaleri Liverpula
Fudbaleri Liverpula foto: Reuters

- Žreb je težak za nas, ali mislim da ni PSŽ i Napoli nisu gledali u treći šešir i priželjkivali Liverpul. Liga šampiona je najveće klupsko takmičenje – i treba da bude teško - izjavio je nemački trener.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.