To su vanzemaljci: Terzić opušten posle izvlačenja u Monte Karlu!
Foto: Starsport©

žreb za ligu šampiona

To su vanzemaljci: Terzić opušten posle izvlačenja u Monte Karlu!

Crveno-beli su žrebom u Monte Karlu dobili jako tešku grupu, pa će navijači Zvezde u Beogradu moći da gledaju Pari Sen Žermen, Liverpul i Napoli

Objavljeno: 09:47h

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ističe da su živeli za to da dobiju protivnike kakvi ih čekaju u grupi C Lige šampiona.

Crveno-beli su žrebom u Monte Karlu dobili jako tešku grupu, pa će navijači Zvezde u Beogradu moći da gledaju Pari Sen Žermen, Liverpul i Napoli.

"Generalno nije bilo lakih grupa, eventualno grupa u kojoj su Lokomotiva, Porto, Šalke i Galatasaraj, ali iskreno ne bih voleo da smo dobili tu grupu. Sve grupe su izuzteno jake i mislim da nas čeka fudbalski spektakl ove jeseni u Beogradu. Prelazni rok traje još sutra i nadam se da će PSŽ da proda možda Mbapea ili Nejmara, pa da bude malo lakše, ali nas stvarno čekaju lepe utakmice. Narod će moći da uživa, za ovo smo živeli i, evo, dočekali smo - rekao je Terzić neposredno posle žreba u Monaku.

I sam Terzić je svestan kakvi sve protivnici dolaze na megdan Zvezdi i da će crveno-beli imati nemoguć zadatak pred sobom. - Ne govorim samo oko dovođenja igrača, a trudimo se da u petak završimo sve oko Boaćija, ali spremićemo se i za te utakmice. Napravićemo dobre analize i taktički se spremiti da se suprotstavimo takvim asovima. To su, jednostavno, vanzemaljci koji čine ove tri ekipe. Napoli je kompaktna ekipa koja može da parira Juventusu, Pari Sen Žermen je trenutno najbogatiji klub na svetu sa vanserijskim asovima. Liverpul i PSŽ su glavni favoriti za osvajanje titule prvaka Evrope ove sezone.

Stadion Liverpula
Stadion Liverpula foto: Reuter

Generalni direktor Zvezde veruje da će navijači uživati. - Stvarno smo hteli da srpski narod ima šest spektakularnih utakmica, naši ljudi će biti i na ova tri gostovanja, na tri velika stadiona. Mislim da su Crvena zvezda i njeni navijači zaslužili spektakle koji su pred nama - zaključio je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.