Šaćiri dolazi na Marakanu: Kako će Delije da dočekaju Abanca koji je Srbiji pozakao dvoglavog orla?
Foto: EPA

liga šampiona - predstavljanje

Šaćiri dolazi na Marakanu: Kako će Delije da dočekaju Abanca koji je Srbiji pozakao dvoglavog orla?

Šta god da urade biće uspeh...

Objavljeno: 20:31h

Crvena zvezda je saznala svoje rivale u Ligi šampiona i možemo reći da je upala u pravu grupu smrti. Ali, kome je sada to bitno?

Ostvarila je san miliona navijača širom sveta ulaskom u ovo takmičenje posle 26 godina, pa su rivali kao što su PSŽ, Liverpul i Napoli prava nagrada za ove momke.

Šta god da urade biće uspeh...

Liverpul stiže na Marakanu, i Zvezda ide na Enfild, a o Redsima ne treba trošiti reči.

Ekipa Jirgena Klopa igra svoj najbolji fudbal u poslednjih nekoliko godina, a fudbaleri poput Salaha, Firmina, Manea će u svoj CV upisati da su čuli čuveni huk prepune Marakane i osetili južnoameričku atmosferu gde mnogo većim igračima od njih nije bilo svejedno.

Salah stiže na Marakanu
Salah stiže na Marakanu foto: EPA/Peter Powell

Liverpul je osnovan 15. marta 1892. i svoje utakmice igra na stadionu Enfild roud, kapaciteta 54.074 mesta. Planira se proširenje ovog legendarnog stadiona, koji će po novim planovima moći da primi 60.000 navijača.

foto: Reuter

18 puta osvajač Premijer lige, 5 puta Lige šampiona i 7 puta je podizao pehar FA kupa.

Zanimljivo je kako će navijači Zvezde dočekati Đerdana Šaćirija koji će posle skandaloznih izjava za vreme Mundijala doći u Beograd na megdan timu iz Ljutice Bogdana.

Da li će se radovati pokazivanjem albanskog orla ili će biti pognute glave pri prvom koraku na teren iz tunela, to sada ne znamo, ali znamo da neće imati nimalo prijatan doček.

Delije u Austriji
Delije u Austriji foto: Espreso.co.rs

Jedan navijač Liverpula je pre žreba priželjkivao upravo Zvezdu rekavši da je to najbolji tim koji je ikada gledao, a u sezoni 1972/73 ceo Enfild je aplaudirao tom timu crveno-belih. Eto, želja mu se ispunila.

Zato, Zvezdo samo hrabro, pa neka bude šta bude.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.