Džajić: Posle prvog poluvremena mislio sam da nemamo nikakve šanse, ali smo se izdigli iz pepela
Foto: Espreso.co.rs

SVEDOK SVIH VELIKIH USPEHA

Džajić: Posle prvog poluvremena mislio sam da nemamo nikakve šanse, ali smo se izdigli iz pepela

Pretili su Austrijanci da potope snove miliona zvezdaša, ali je u samo nekoliko desetina sekundi šampion Srbije učinio naizgled nemoguće

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su mesto u grupnoj fazi Lige šampiona što je, bez dileme, najveći klupski uspeh od osvajanja evropske i svetske krune, počertkom 90-tih.

Svedok oba istorijska rezultata bio je Dragan Džajić, legenda kluba sa Marakane, koji se posle remija (2:2) na „Red bul areni“ sa Salcburgom zadovoljno osvrnuo na poslednji podvig izabranika Vladana Milojevića.

- Naporan rad mora da donese ovakve rezultate. Neophodno je da budemo malo umereniji, ovo je veliki uspeh, ali i podstrek šta treba klub da radi u budućnosti – naglasio je Džajić.

Pretili su Austrijanci da potope snove miliona zvezdaša, ali je u samo nekoliko desetina sekundi šampion Srbije učinio naizgled nemoguće.

- Posle prvog poluvremena sam mislio da nemamo nikakve šanse. Salcburg nas je pritisao na pravi način, igrao je izvanredno, ali je Zvezda pokazala sposobnost da se izdigne iz pepela i tako treba da nastavimo. Najvažnije je da smo ušli u Ligu šampiona, materijalni momenat je vrlo bitan, ali i sportska injekcija koju je klub dobio uspehom – rekao je počasni predsednik Crvene zvezde.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.