Ispovest Imperatora: Posle smrti oca počeo sam da pijem, nisam se treznio!
Foto: Printscreen/YoutubeVIRAL NEWS

zamenio vodu za pivo

Ispovest Imperatora: Posle smrti oca počeo sam da pijem, nisam se treznio!

Vlasnik verovatno najbolje levice u fudbalu progovorio o svom životu

Objavljeno: 21:21h

Nekadašnja velika zvezda Intera Adrijano, jedna od najjačih levica u istoriji fudbala, nije se znalo ko će šutirati slobodnjak Siniša Mihajlović, Alvaro Rekoba ili on, čiji se sunovrat desio kada je izgubio oca.

Nažalost, iz toga se nije izvukao. Nedavno je i Havijer Zaneti govorio kako mu je jedan od najvećih poraza u krarijeri taj što nije uspeo da spase Adrijana.

- Kada je dobio poziv i kada su mu rekli za smrt oca, počeo je da vrišti na način koji niko ne može da zamisli. I dalje meto proganja. Od tog dana sam ga tretirao kao mlađeg brata. Nastavio je da igra, posvetio golove ocu, ali više ništa nije bilo kao pre. Nismo mogli da ga izvučeo iz tunela depresije. To je moj najveći poraz. Osećao sam se nemoćno - rekao je nedavno Zaneti.

Adrijano, Ronaldinjo i Robinjo
Adrijano, Ronaldinjo i Robinjo foto: Profimedia

Sam Adrijano je sada odlučio da otvoreno govori o svom životu i u gostovanju jednoj televiziji ispričao svou priču.

- Samo ja znam koliko sam patio. Smrt oca mi je napravila ogromnu rupu u životu. Osećam sam se usamljeno. Posle njegove smrti sve je postalo gore. Izolovao sam se. Bio sam sam u Italiji. Tužan i depresivan. I onda sam počeo da pijem - opisuje Adrijano kako je sve počelo.

- Bio sam srećan samo kada sam pio. Radio sam to svake večeri. Pio sam sve što mi je palo u šake: vino, viski, vodku, pivo. Mnogo piva. Nisam prestao da pijem i na kraju sam morao da odem iz Intera - iz tog sveta se teško izlazi...

Naravno, ko pije ceo dan ne može da trenira...

- Nisam znao kako to da sakrijem. Dolazio bih pijan ujutru na treninge. Uvek bih se pojavio, čak i kada bih bio potpuno pijan i kada bi medicinsko osoblje moralo da me vodi da spavam u ambulantu. Inter bi izašao u javnost i rekao da imam problema sa mišićem - nastavlja Brazilac.

Adrijano
Adrijano foto: Profimedia

Bio je on problem, ali isto tako i ljudi oko njega.

- Kasnije sam shvatio da je problem bio i u ljudima oko mene, prijateljima koji nisu želeli ništa osim da me vode na žurke sa ženama i alkoholom. Nismo razmišljali ni o čemu.

- Kada sam se vratio u Brazil ostao sam bez miliona, ali sam postao srećniji - zaključuje Adrijano.

Njegov slučaj je najbolje objasio nekadašnji kapiten Intera Havijer Zaneti.

- On je došao iz brazilskih favela. To me je najviše plašilo jer sam video kako opasno tamo može da bude. A kada postaneš bogat, a pre toga nisi imao ništa, sve postane mnogo podmuklije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.