Partizan bez Marka Jankovića ide u Istanbul! Mirković: Nemir u njihovim redovima može da bude naša šansa, tradicija kaže da prolazimo!
Foto: Starsport©

SREĆno, crno-beli

Partizan bez Marka Jankovića ide u Istanbul! Mirković: Nemir u njihovim redovima može da bude naša šansa, tradicija kaže da prolazimo!

Ekipa iz Humske pošla je u pohod na grad nekada poznat pod imenom Konstantinopolj

Objavljeno:

Partizan je krenuo put Turske na revanš sa Bešiktašem u 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a meč u Beogradu završen je rezultatom 1:1.

Turski crno-beli su, međutim, u krizi, imaju probleme kako sa igrom, tako i sa sastavom i atmosferom u ekipi, što bi srpski klub mogao da iskoristi u četvrtak uveče.

- Igramo protiv velike ekipe, ne znam da li je dobra stvar je što Bešiktaš u poslednje vreme beleži loše rezultate. Nemir u njihovim redovima može da bude naša šansa, ali ne mora da znači. Više se fokusiram na svoju ekipu. Znam šta nas tamo očekuje, jak protivnik i jaka atmosfera - rekao je Mirković na beogradskom aerodromu.

On je otkrio i da Marko Janković neće biti spreman za revanš.

- Igraćemo bez Jankovića, Kosovića, faliće nam, ali koga nema bez njega se mora. Tražićemo svoju šansu. Treba da budemo odgovorni, disciplinovani, da igramo brzo. Šutiraćemo više - naglasio je Mirković.

Šef struke crno-belih je poručio i da se uzda u tradiciju.

- Igramo na strani i to ne može da bude prednost, ali verujemo da možemo da prođemo dalje. Tradicija je da prolazimo kada igramo u gostima, pa neka se tradicija nastavi - poručio je Zoran Mirković.

BONUS VIDEO: Mirković na poletanju za Istanbul

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.