Frka u Atini! Hrvat napao Danka Lazovića, šutnuo ga iz sve snage, jedva su uspeli da ga odvoje od njega!
Foto: Printscreen

Liga šampiona ili MMA borilište?

Frka u Atini! Hrvat napao Danka Lazovića, šutnuo ga iz sve snage, jedva su uspeli da ga odvoje od njega!

Ovakve scene ne želimo da gledamo na fudbalskim terenima...

Objavljeno:

Atinski AEK je slavio nad mađarskim Videotonom sa 3:2 u ukupnom skoru (2:1 u Mađarskoj za Grke, 1:1 u glavnom gradu Grčke) i na taj način se plasirao u Ligu šampiona.

Sve čestitke za srpskog fudbalera Uroša Ćosića, koji je i dalje fudbaler ovog kluba, a šteta zbog Marka Nikolića, Danka Lazovića, Šćepovića, iako će Videoton ipak igrati Ligu Evrope i pored neuspeha u plejofu za Ligu šampiona.

аек от CocoBat на Rutube.

Ono što je obeležilo ovaj meč bile su čarke posle utakmice, i to između Hrvata Marka Livaje (momak koji je mnogo puta bio u Srbiji sa Ćosićem, jer su igrali zajedno i u Empoliju, a ne samo u Atini) i srpskog napadača Danka Lazovića.

Marko Livaja je bio u početnom sastavu AEK-a i igrao do 84. minuta, a utakmicu je obeležio ružnim potezom po završetku kada je udario Lazovića nogom u torzo.

OVDE pogledajte snimak tuče.

Iz objavljenog snimka može se videti kako se Lazović i Livaja unose jedan drugom u facu, nakon čega srpski fudbaler rukom odguruje Hrvata na šta mu ovaj uzvraća udarcem nogom. Livaja je ubrzo dobio crveni karton zbog kog će propustiti barem prvi meč grupne faze, ako ne i više, a veoma je bitan igrač za AEK.

Krvi je bilo na sve strane u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto je veoma loše prošao i Miralem Sulejmani u Zagrebu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.