Oprezni Pižon: Ne smemo da se zavaravamo, čeka nas pakao u Salcburgu!
Foto: Fonet

IMA ISKUSTVA

Oprezni Pižon: Ne smemo da se zavaravamo, čeka nas pakao u Salcburgu!

Zvezda će posle rezultata 0:0 u Beogradu, sutra gostovati Salcburgu u Austriji u revanšu baraža za ulaz u grupnu fazu Lige Evropa

Objavljeno: 23:44h

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović "Pižon" koji je krenuo u Salcburg sa ekspedicijom Zvezde, pozvao je danas na oprez pred revanš sa Salcburgom u baražu za Ligu šampiona.

- Vidim da se pravi atmosfera da je sve lako. Svi verujemo u pobedu, ali neće to tako lako biti. Priželjkujem prolaz, ali neće biti nimalo lako. Igrači moraju dobro da se oznoje - rekao je Petrović agenciji Beta u Salcburgu. Zvezda će posle rezultata 0:0 u Beogradu, sutra gostovati Salcburgu u Austriji u revanšu baraža za ulaz u grupnu fazu Lige Evropa. - Jeste da imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali to ne znači da će biti lako. Igrači moraju dobro da se spreme, mentalno i fizički - kazao je popularni Pižon. On nije želeo da prognozira rezultat. - Najlakše je reći da ćemo da pobedimo, ali neću to da kažem. Ne mrizm igrače i Crvenu zvezdu već poštujem protivnika. Biće mnogo teško - istakao je Vladimir Petrović. Utakmica će se igrati u sredu od 21.00 na stadionu Red bul arena u Salcburgu.

BONUS VIDEO: Espreso intervju: Uroš Trifunović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.