Roze: Uprkos problemima, napravićemo nešto posebno!
Foto: AP

MOMCI SU OPTIMISTI

Roze: Uprkos problemima, napravićemo nešto posebno!

Strateg Salcburga ne krije optimizam

Objavljeno:

Dan je ostao do revanša plej-ofa za Ligu šampiona između Salcburga i Crvene zvezde.

Posle beogradskih 0:0, trener domaćih Marko Roze ne krije optimizam, jer jedan gol sve rešava. Austrijski tim je do sada nekoliko puta zaustavljan u ovoj fazi takmičenja pa sada želi da razbije maler pred domaćim navijačima koji će mu biti vetar u leđa.

- Svi znaju kakav je ulog u sredu. Želimo da pobedimo, da odigramo dobro na svom stadionu, u nadi da ćemo imati veliku podršku naših navijača, kao u utakmicama protiv Dortmunda ili Lacija prošle sezone. Treba smanjiti pritisak na igrače, jer smo već daleko dogurali, ali sada je vreme da napravimo nešto posebno - konstatovao je Marko Roze.

Meč je na programu u sredu u 21.00 čas, ali oba trenera imaju probleme sa igračkim kadrom. Salcburg u duel ulazi bez čak sedam igrača: Patrika Farkaša (koleno), Fredrika Gulbrandsena (butina), Dominika Šoboslaija (zglob), Džeroma Onguenea (leđa), Kilijana Ludeviga (uglob) i Zlatka Junuzovića (butina), a Hi Čan Hvang je na Azijskim igrama. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević za sada neće moći da računa na povređenog Nikolu Stojiljkovića, a pod znakom pitanja je i Ebisilio koji se takođe žalio na povredu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.