Bleki veruje u crno-bele: Partizan može do titule!
Foto: Reuters

podrška za voljeni klub

Bleki veruje u crno-bele: Partizan može do titule!

Iako Zvezda na domaćoj sceni već posle pet odigranih mečeva ima pet bodova više od Partizana, Milenković smatra da crno-beli mogu i da ponove šampionsku sezonu 2016/2017

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Nikola Milenković sjajno je započeo novu sezonu u italijanskoj Seriji A, o njegovoj golčini protiv Kjeva priča se širom Evrope, a on i dalje pažljivo prati i sve aktuelnosti u njegovom Partizanu.

Crno-bele u četvrtak očekuje ključna borba za plasman u Ligu Evrope protiv Bešiktaša u Istanbulu, a popularni ''Bleki'' veruje da ekipa Zorana Mirkovića može do velikog podviga.

- Baš mi je drago da je Partizan po dolasku Zorana Mirkovića počeo da beleži dobre rezultate. Nadam se da će u revanšu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bešiktaša u Istanbulu stići do pozitivnog ishoda na radost svih Grobara. Bati i bivšim saigračima želim svu sreću i verujem da mogu do podviga - izjavio je Milenković za 'Žurnal.

Iako Zvezda na domaćoj sceni već posle pet odigranih mečeva ima pet bodova više od Partizana, Milenković smatra da crno-beli mogu i da ponove šampionsku sezonu 2016/17, kada su takođe dugo bili u bodovnom zaostatku, ali su na kraju prvi prošli kroz cilj i sezonu završili sa osvojenom duplom krunom.

- Bez obzira na minus verujem da Partizan može do titule. Pre dve godine smo pokazali da je moguće prestići veliki zaostatak. Još tri derbija su preostala da se odigraju, tako da ne brinem za domaće prvenstvo - poručio je Milenković.

BONUS VIDEO: Espreso intervju: Uroš Trifunović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.