Sio sve dalje od Zvezde: Turci spremaju ponudu koju crveno-beli ne mogu da isprate!
Foto: Reuter/Eric Gaillard

Nije dobro!

Sio sve dalje od Zvezde: Turci spremaju ponudu koju crveno-beli ne mogu da isprate!

Vremena je sve manje a kako stvari stoje i šanse ne stoje baš najbolje

Objavljeno: 17:15h

Crvenoj zvezdi je preko potreban rasni golgeter za izazovekoje ih očekuju u novoj sezoni, a kako se kraj prelaznog roka u Evropi strmoglavo približava, srpski šampion ima sve manje vremena i opcija na raspolaganju.

Tokom leta su mediji dovodili veliki broj napadača u vezu sa ekipom Vladana Milojevića, a onda se na kraju svega na niodkuda na listi želja našlo ime Đovani Sio.

Iskusni napadač postao je nepoželjan u svom dosadašnjem klubuu Monpeljeu posle sezone u kojoj je mrežu zatresao samo jednom, a posle dolazaka Andija Delora i Gaetana Laborda i njegov transfer do petka u ponoć je izvestan.

Juče je napadač iz Obale Slonovače dobio poslednje upozorenje klupske uprave da će biti prosleđen u drugi tim ukoliko ne bude pristao na transfer, pogotovo što postoje interesenti za njegove usluge

Francuski Ekip tvrdi da se za Đovanija Sija ozbiljno zainteresovala i prošlosezonska senzacija Istanbul Bašakšehir, gde bi mu saigrači bili Emanuel Adebajor i Gael Kliš, tako da su Zvezda, Bursa i Sion dobili još jenog konkurenta.

Iako pregovori nisu još ozvaničeni iz Francuske stiže informacija da je Bašakšehir spreman da izdvoji traženo obeštećenje od 2.000.000 evra, dok Siju sprema platu sa kojom bi bio više nego zadovoljan.

A ako su takvi navodi istiniti crveno-beli nemaju više šta da tražeu toj jednačini.

Podsetimo, srpski šampion je ponudio opciju pozajmice, dok mogućnosti za godišnju platu ne mogu da izlaze iz određenih okvira, čak i da Crvena zvezda sutra obezbedi plasman u Ligu šampiona, koja je u ovoj priči jedini adut crveno-belih, pošto nijedan drugi interesent sigurno neće biti u najelitnijem fudbalskom nadmetanju u Evropi.

Vremena je sve manje a kako stvari stoje i šanse ne stoje baš najbolje.

BONUS VIDEO:Espreso intervju: Uroš Trifunović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.