Pacov mu odgrizao komad noge: Bivši reprezentativac Engleske u velikom problemu!
Foto: Printsreen/Youtube

neverovatna priča

Pacov mu odgrizao komad noge: Bivši reprezentativac Engleske u velikom problemu!

Pa, da li je moguće?

Objavljeno:

Bivšem engleskom reprezentativcu i igraču Totenhem Gariju Mabutu pavoc je odgrizao deo noge u snu, dok je bio na odmoru u Južnoj Africi.

Bivši defanzivac Sparsa i engleske reprezentacije Gari Mabut (57) doživeo je veoma neobičnu nesreću na odmoru u Južnoj Africi.

Tokom sna, komad noge mu je odgrizao - štakor. Mabut je hitno prebačen nazad u Veliku Britaniju gde je podvrgnut operaciji te je nedelju dana proveo na lečenju u bolnici.

Mabut, koji je za englesku reprezentaciju nastupio 16 puta i dao jedan gol, boluje od dijabetesa tipa 1 i gotovo pa nema osećaja u stopalima.

- Svi protivnici protiv kojih sam igrao i na kraju me svlada štakor - rekao je Mabbutt za BBC Radio.

Nesreća se dogodila prie šest nedelja dok je bio u posetu ćerki, koja radi u nacionalnom parku Kruger.

- Otišao sam da spavam i tokom noći mi je u sobu ušao štakor. Popeo se na krevet i odlučio grickati moje stopalo. Napravio je poprilično veliku rupu na palcu progrizavši sve do kosti, a pojeo je i deo tabana.

Prvo je u drugoj sobi ugrizao za palac moju kćer. Ona je došla do mene i rekla mi 'Tata, nešto me ugrizlo'. S obzirom da smo u Africi, automatski sam pomislio na zmiju ili škorpiona.

Otprilike sat vremena posle, Mabut je osetio da i njega nešto grize za palac, a kada je pogledao, celo stopalo mu je bilo krvavo.

- Nažalost, štakor se fino najeo, a ja nisam mogao ništa osetiti - rekao je Mabut, koji i dalje svakodnevno mora ići u bolnicu kako bi mu dokrori negovali ranu.

Uprkos tome što su mu već sa 17 godina rekli da će se morati ostaviti fudbala, Mabut je odigrao 611 utakmica tokom 16-godišnje karijere u Totenhemu. Insulin daje seni sedam puta na dan, a čak 10 puta dnevno proverava krv.

Pre dve godine je skoro ostao bez noge. Morao je na hitnu operaciju zbog začepljenja arterija te više nije u mogućnosti trčati niti šutirati loptu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.