Dragan Džajić o fami koja se stvorila: Neće biti lako, ali otkad je Milojević tu...
Foto: Espreso.co.rs

reč legende

Dragan Džajić o fami koja se stvorila: Neće biti lako, ali otkad je Milojević tu...

- Ako je već šansa da se igra Liga šampiona treba je iskoristiti

Objavljeno:

Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je danas da ekipa ima obećavajući rezultat pred revanš utakmicu sa Salcburgom u baražu za Ligu šampiona i da veruje u trenera i igrače.

- Glavni cilj je bio da se kvalifikujemo u Evropu, sada imamo šansu da uđemo u Ligu šampiona, naravno da bismo svi želeli to.Imamo dobar rezultat iz Beograda, mada treba imati u vidu da se više u narodu stvorila fama da će biti lako, nego što mi u klubu mislimo - rekao je Džajić novinarima pred put u Austriju.

Fudbaleri Zvezde danas putuju u Austriju, gde će u sredu od 21 čas igrati protiv Salcburga, revanš utakmicu baraža za Ligu šampiona. U prvoj utakmici u Beogradu bilo je 0:0.

- Mislim da je Zvezda spremna da se suprotstavi, sve utakmice koje smo igrali u Evropi bile su na nivou za ovaj period, koliko je (Vladan) Milojević trener, da smo se uvek suprotstavljali na pravi način. Nema razloga da ne verujem da tako može biti i sutra - dodao je Džajić, treća Zvezdina zvezda.

On je rekao da ne zna kakav će rezultat biti, da neće biti lako, ali da se nada da će se sutra svi u Zvezdi radovati.

- Verujem u igrače da će odigrati disciplinovano, da ćemo doći do svoje šanse. Najvažnije je da ćemo mi i dalje igrati u Evropi, ali ja se nikad ne zadovoljavam s tim, ako je već šansa da se igra Liga šampiona treba je iskoristiti, a da li ćemo je iskoristiti, videćemo sutra uveče - naveo je Džajić.

Upitan za prvu utakmicu, Džajić je rekao da Salcburg nije imao nijednu šansu.

- Mi smo imali jednu stopostotnu, drugu smo možda mogli da damo gol, ali to je fudbal, ne vredi se vraćati, nego treba da se okrenemo predstojećem meču. Verujem da ćemo odigrati korektno, treba biti koncentrisan svih 90 minuta, čekati svoju šansu. Ali da ne pričam ja o tome, sad ja da savetujem Milojevića nešto što je dokazao u svim ovim utakmicama, da može da se suprotstavi evropskim klubvima na svoj način. Verujem i u njega i u igrače - rekao je Džajić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.