Game over: Zlatana žena zaključala u sobu!
Foto: AP

urnebesno!

Game over: Zlatana žena zaključala u sobu!

- Onda ne mora da priča sa mnom, ostavi me sa sinovima u sobi i zaključa vrata

Objavljeno:

Znamo odavno da je Zlatan Ibrahimović veliki car, ali on nekako uvek uspe da nas iznova oduševi sa nekom od svojih urnebesnih izjava.

Dobro je poznato da je Ibrahimović veliki ljubitelj igranja igrica na video konzolama, a sada je u razgovoru za američki ESPN potvrdio svoju pasiju.

- Nije me sramota da priznam da sam gejmer. Mene je taj svet oduvek zanimao, a danas on raste. Kad sam došao u Ajaks sve mi je bilo novo i nisam znao šta ću sa sobom, pa sam kupio najveći TV koji sam mogao da nađem, a imao sam tu krevet i konzolu, na kojoj sam prvo igrao PES. Ubrzo sam mogao da igram sa celim svetom (online) i to mi je bilo zanimljivo, pa to i dalje radim sa 36 godina - .

Na Zlatanovu sreću njegova supruga se ne ljuti što Šveđanin provodi dosta vremena za konzolom, ali Helena ima zanimljiv način da izbegne priču sa mužem.

- Supruga se ne buni, zadovoljna je jer onda ne mora da priča sa mnom, ostavi me sa sinovima u sobi i zaključa vrata, a mi ne primetimo jer igramo bez prestanka i nigde ne idemo - otkrio je Ibrahimović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.