Poruka navijača za Ronalda: Ideš nam na živce, idi u Ameriku!
Foto: AP/Luca Bruno

STRPLJEN-SPAŠEN

Poruka navijača za Ronalda: Ideš nam na živce, idi u Ameriku!

Malo mu je falilo da dođe do gola

Objavljeno: 16:03h

Šampion Italije Juventus je uspešno započeo odbranu titule u Seriji A.

Posle dva odigrana kola, "Stara dama" ima maksimalan učinak sa gol razlikom 5:2, ali navijači nestrpljivo očekuju da proradi Kristijano Ronaldo. U meču drugog kola Serije A protiv Lacija, Portugalcu je malo falilo da dođe do gola, ali se isprečio golman "nebeskoplavih" Strakoša.

Od Ronalda se očekuju golovi kojih je i dalje gladan, ali iako svestan očekivanja Juventina, ne pokazuje frustracije na terenu što se nije upisao u strelce kao što je to činio u Realu.

Izgleda da mu je trenutno važnije da tim pobeđuje i pored neočekivanog učinka bez golova na dve utakmice. Ipak, njegova težnja za savršenstvom i posvećenost fudbalu su jače od bilo čega. To dokazuje i slika iz teretane koju je Kristijano Ronaldo objavio na Tviteru i koja je odmah izazvala bujicu pozitivnih, ali i šaljivih komentara.

To dokazuje i slika iz teretane koju je Kristijano Ronaldo objavio na Tviteru i koja je odmah izazvala bujicu pozitivnih, ali i šaljivih komentara. Jedan od njih kaže da im Portugalac "ide na nerve", da oni ustaju u 11 nedeljom kao i da ide da trenira u Americi.

Poznata izreka kaže da je strpljen spašen i nema sumnje da će Ronaldo uskoro postati strah i trepet za protivničke golmane kao što je to bio u Španiji, a prva naredna prilika za to biće 1. septembra protiv Parme.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.