Gobeljić: Daćemo barem jedan gol u Salcburgu!
Foto: Starsport©

Samo pozitivno

Gobeljić: Daćemo barem jedan gol u Salcburgu!

Svi sa nestrpljenjem očekuju duel u Austiji i nadaju se da će Zvezda postati deo elitnog takmičenja

Objavljeno: 11:49h

Fudbaleri Crvene zvezde su u 6. kolu Superlige savladali su Čukarički sa 2:1 na stadionu "Rajko Mitić", pa tako u dobrom raspoloženju idu na megdan Salcburgu u revanš meču plej-ofa za Ligu šampiona.

Pobedonosni pogodak za crveno-bele postigao je desni bek Marko Gobeljić.

- Pavkov i Ben su mi dosta pomogli, odvukli su dvojicu igrača i otvorili mi prostor do gola. Želeo sam da odigram na stranu, ali video sam da je ispred mene sve čisto, šutnuo sam i na sreću lopta je ušla u gol. Doneo sam prednost i mirniji završetak utakmice - rekao je Gobeljić.

Potom se osvrnu i na partiju komepletnog tima u duelu sa ekipom sa Banovog brda.

- Videlo se da nije bilo lako na terenu, ekipa Čukaričkog je pokazala da su sa pravom u vrhu tabele. Došli su da se nadigravaju i smatram da su obe ekipe pružile dobru partiju. Mi nismo ušli u meč kako treba, ali smo u nastavku znatno podigli nivo igre i zabeležili dobar rezultat. Bitno nam je da smo obezbedili nova tri boda i doneli sebi mir ped važan meč koji nas u sredu čeka u Salcburgu. Svi se nadamo Ligi šamiona - istakao je Zvezdin veznjak.

Svi sa nestrpljenjem očekuju duel u Austiji i nadaju se da će Zvezda postati deo elitnog takmičenja.

- Mnogo nam znači što nakon pobede putujemo u Salcburg. Uvek pričamo da je najbitnija samo prva sledeća utakmica, a ovog puta to je utakmica sa ogromnim ulogom. Svi od nas očekuju plasman u Ligu šampiona, a mi smo uvereni da to možemo da ispunimo. Siguran sam da ćemo dati bar jedan gol, a kako kaže moj saigrač iz odbrane Vujadin Savić, ne možemo da primimo dva - zaključio je Gobeljić.

BONUS VIDEO: Bakljada posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.