Junak Zvezdine pobede posvetio gol sinu, ali se zahvalio i Terziću!
Foto: Starsport©

samo nek tako nastavi

Junak Zvezdine pobede posvetio gol sinu, ali se zahvalio i Terziću!

Ono što Zvezdu sada očekuje jeste utakmica decenije, revanš protiv Salcburga u borbi za Ligu šampiona

Objavljeno: 11:34h

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su savladala Čukarički u šestom kolu Superlige sa 2:1, a jedan od junaka Zvezdine pobede je i Slavoljub Srnić, strelac prvog pogodka na samom početku druge deonice meča.

On je nakon meča naglasio da ovaj gol posvećuje svom nedavno rođenom sinu i da mu zbog toga još više znači.

Takođe, a uz to se zahvalio i svom mladom kolegi i saigraču Aleksi Terziću na asistenciji posle koje je sproveo u mrežu i doneo prednost crveno-belima.

- Ovo je gol za mog sina, prvi pogodak koji sam postigao od kad sam postao otac. Moram da pohvalim Terzića i da mu se zahvalim za fantastičnu asistenciju. Odlično je odigrao čitavu utakmicu. Srećan sam što sam dao gol jer sam imao na prošloj utakmici nekoliko propuštenih prilika, kao i jedan dobar šut na ovoj - istakao je Srnić, a prenosi klupski sajt.

Ono što Zvezdu sada očekuje jeste utakmica decenije, revanš protiv Salcburga u borbi za Ligu šampiona. Utakmica se igra u sredu od 21 čas u Salcburgu.

- U Beogradu smo odigrali dobru utakmicu, oni gotovo da nisu stvorili izglednu šansu. Pokazali smo da su ekipa koja može da se pobedi. Revanš se sigurno neće mnogo razlikovati, tako da smatram da imamo velike šanse za prolazak - istakao je Srnić.

BONUS VIDEO: Bakljada posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.